Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Milyen széket vegyek?
- E-book olvasók
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mirage
tag
Igen a 64 giga tényleg nem sok, de úgy tudom bővíthető az összes modell tárhelye, így ez talán kevésbé lehet probléma mint a ram, ami viszont nem az.
Tényleg nagyon drága, ez elég sajnálatos mondjuk de jó tudni hogy legalább van rá mód ha minden kötél szakad.
Köszönöm a segítségetek!
-
Mirage
tag
-
Mirage
tag
Köszi hogy megosztottad a tapasztalataid!
Igen, sajnos nem olcsók ezek a készülékek önmagukban sem, a type cover, toll és egér trióval megtoldva meg pláne nem, ezért is akartam először mindenképp kérdezősködni mielőtt elhatározom magam a vásárlás mellett.
Bár ha azt vesszük, egy ios vagy android tablettel sem úsznám meg sokkal olcsóbban, viszont azok esetében nem tudom mennyire funkciókban gazdagok az ms office programok, amikre azért. szükségem van így mindenképp windowsban kell gondolkoznom azt hiszem.Annyi kérdésem van még esetleg, hogy a gép hátulján a kitámasztóval mennyire kell óvatosan bánni, illetve mennyire áll biztos talpakon?
Teszem azt ha ülök az asztalnál valakivel, és az illető tevékenykedik valamit úgyszint az asztalon az mennyire rezegtetné meg a készüléket? -
Mirage
tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata a Surface Go modellekkel kapcsolatban?
Leginkább az érdekelne hogy mennyire bizonyult számotokra megbízhatónak a készülék, olvasni hideget és meleget is egyaránt ezekről ami kicsit elbizonytalanít.
Ha netán volt problémátok vele mennyire macerás gariztatni?Továbbá az érdekelne még, hogy teljesítmény szempontjából mik a tapasztalataitok vele.
Én a Go2 Intel Pentium Gold 4425Y, 8Gb Ram és 128Gb tárhellyel rendelkező modelljét néztem ki magamnak, az M3 procis verzió biztos jobb lenne, de annak már nagyon sokallom az árát.
Egyetemi jegyzetelés, levelezés, excel lenne a fő felhasználási terület egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows Insider Program
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen videókártyát?
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Milyen széket vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest