Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- Objektívek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ObieWan
üzenetére
Szia!
Nekem Pro 3 van (i5, 4gb RAM, 128gb SSD) és eredetileg azért vettem, hogy majd jegyzetelek rá egyetemen, de erre alig van használva, mert olyankor nagyon gyorsan merül.
De sok másra viszont használtam. Beleértve CAD modellezést, számolásokat, szimulációk futtatását és egész jól megbírkozik velük.
Nekem a 4gb RAM kevés tud lenni, meg mint másik is írták elég hangos tud lenni.
Néha sajnos a windowsnak vannak megmagyarázhatatlan furcsaságai, meg nek m kb másfél év után lett egy sárgás csík a kijelző bal oldalán.Viszont multimédiás gépnek is nagyon jó, a horozhatóság szempontjából pedig verhetetlen kb. Illetve nekem előny volt még a DisplayPort kimenet is.
-
HUmenetke
tag
válasz
ObieWan
üzenetére
Szia!
Én egy ideig 4-est használtam (i5 8gb), alap szintű java fejlesztésre, ez Viusal Studiot jelent, mellette jó pár chrome ablak, elengedhetetlen spotify, miközben meghajtott egy külső monitort is.
A teljesítményre egyáltalán nem volt panaszom (használt 4. genes gép, ezt ne feledjük), egyedül talán kicsit hangos volt a ventillátora nagy igénybevételnél. Szerintem az új széria a 4 magos i5-tel, passzív hűtéssel több, mint megfelelő lehet bármilyen feladathoz, ami nem játék. -
nebancsa
senior tag
válasz
ObieWan
üzenetére
Szia!
Nekem van 1,5 éve egy pro-m i5-ös 8GB Ram 256 SSD
Külsős munkámhoz vettem, a lényeg az volt hogy érintő kijelző legyen, az ügyfél tudjon aláírni rajta.
Pozitívum minőségi az egész gép, nagyon nagy a készenléti ideje, semmi problémám nem volt vele.
Negatívum: Elég drágák hozzá a kiegészítők, toll, egér, billentyűzet, tok, táska. A bill,-be nincs magyar kiosztás.
Eleinte ritkán használtam, féltettem mindentől. Aztán egy meggondolatlan pillanatban odaadtam a lányomnak használhatja ő is. Na ez hiba volt
Most a két gyerekem napi szinten használják és időnként vita is van közöttük ez miatt. Ők youtube és film nézésre használják. Az üzemidő még mindig meg van 8 óra.
Raktam rá üvegfóliát is, viszont le kellett szednem, mert bizonytalan volt vele az érintés.
Szóval játékra, komoly munkára nincs használva, ez irányba nincs vele tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Azonnali fotós kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A teljesítményre egyáltalán nem volt panaszom (használt 4. genes gép, ezt ne feledjük), egyedül talán kicsit hangos volt a ventillátora nagy igénybevételnél. Szerintem az új széria a 4 magos i5-tel, passzív hűtéssel több, mint megfelelő lehet bármilyen feladathoz, ami nem játék.
Most a két gyerekem napi szinten használják és időnként vita is van közöttük ez miatt. Ők youtube és film nézésre használják. Az üzemidő még mindig meg van 8 óra.