Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUmenetke
tag
válasz
ObieWan
üzenetére
Szia!
Én egy ideig 4-est használtam (i5 8gb), alap szintű java fejlesztésre, ez Viusal Studiot jelent, mellette jó pár chrome ablak, elengedhetetlen spotify, miközben meghajtott egy külső monitort is.
A teljesítményre egyáltalán nem volt panaszom (használt 4. genes gép, ezt ne feledjük), egyedül talán kicsit hangos volt a ventillátora nagy igénybevételnél. Szerintem az új széria a 4 magos i5-tel, passzív hűtéssel több, mint megfelelő lehet bármilyen feladathoz, ami nem játék. -
HUmenetke
tag
Sziasztok!
Adott lenne egy használt surface pro4, ami elvileg usb driveon keresztül lett újratelepítve, win10 prora természetesen. Az usb port azonban egyáltalán nem működik, se töltést, se adatot nem szállít, ahogy én látom. Alaphelyzetbe állítottam a gépet, drivereket letöltöttem, mégis semmi. Eszközkezelőben nem jelez semmilyen problémát. Tudnátok segíteni?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autószerelők, autószerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gumi és felni topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Crimson Desert
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Call of Duty: Warzone
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI OLCSOBB MOONSTONE GRAY
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A teljesítményre egyáltalán nem volt panaszom (használt 4. genes gép, ezt ne feledjük), egyedül talán kicsit hangos volt a ventillátora nagy igénybevételnél. Szerintem az új széria a 4 magos i5-tel, passzív hűtéssel több, mint megfelelő lehet bármilyen feladathoz, ami nem játék.