Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Androidos fejegységek
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUmenetke
tag
válasz
ObieWan
üzenetére
Szia!
Én egy ideig 4-est használtam (i5 8gb), alap szintű java fejlesztésre, ez Viusal Studiot jelent, mellette jó pár chrome ablak, elengedhetetlen spotify, miközben meghajtott egy külső monitort is.
A teljesítményre egyáltalán nem volt panaszom (használt 4. genes gép, ezt ne feledjük), egyedül talán kicsit hangos volt a ventillátora nagy igénybevételnél. Szerintem az új széria a 4 magos i5-tel, passzív hűtéssel több, mint megfelelő lehet bármilyen feladathoz, ami nem játék. -
HUmenetke
tag
Sziasztok!
Adott lenne egy használt surface pro4, ami elvileg usb driveon keresztül lett újratelepítve, win10 prora természetesen. Az usb port azonban egyáltalán nem működik, se töltést, se adatot nem szállít, ahogy én látom. Alaphelyzetbe állítottam a gépet, drivereket letöltöttem, mégis semmi. Eszközkezelőben nem jelez semmilyen problémát. Tudnátok segíteni?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A teljesítményre egyáltalán nem volt panaszom (használt 4. genes gép, ezt ne feledjük), egyedül talán kicsit hangos volt a ventillátora nagy igénybevételnél. Szerintem az új széria a 4 magos i5-tel, passzív hűtéssel több, mint megfelelő lehet bármilyen feladathoz, ami nem játék.