Hirdetés
- Mini-ITX
- SONY LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Jó kis cég ez a cyberport.de. Én pont tegnap rendeltem tőlük egy 128GB-os, 3G-s, i5-ös Venue 11 Pro-t billentyűzettel, tollal. Szállítással együtt volt nettó 560€. Baromi segítőkészek, először a webes felületen próbáltam, de ott mindenképp felszámította a német Áfa-t, és mivel céges gép lesz, az nem jó. Írta a chaten nekik, egyből válaszoltak, majd egy idő múlva abban maradtunk, hogy munkaidőben kérjek ajánlatot. Másnap egy órán belül megkaptam a helyes előleg számlát, már meg is rendeltem. Ha minden igaz jövő hét elején itt is lesz
. A Surface 3 nekem is iszonyat tetszik, csak sajnos egyre körülményesebb behackelni a nem standard gépeket a céges rendszerünkbe, így erről egyenlőre lemondtam (meg a Dell-hez van asztali dokkolóm is).
Új hozzászólás Aktív témák
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. A Surface 3 nekem is iszonyat tetszik, csak sajnos egyre körülményesebb behackelni a nem standard gépeket a céges rendszerünkbe, így erről egyenlőre lemondtam (meg a Dell-hez van asztali dokkolóm is).