Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Jó kis cég ez a cyberport.de. Én pont tegnap rendeltem tőlük egy 128GB-os, 3G-s, i5-ös Venue 11 Pro-t billentyűzettel, tollal. Szállítással együtt volt nettó 560€. Baromi segítőkészek, először a webes felületen próbáltam, de ott mindenképp felszámította a német Áfa-t, és mivel céges gép lesz, az nem jó. Írta a chaten nekik, egyből válaszoltak, majd egy idő múlva abban maradtunk, hogy munkaidőben kérjek ajánlatot. Másnap egy órán belül megkaptam a helyes előleg számlát, már meg is rendeltem. Ha minden igaz jövő hét elején itt is lesz
. A Surface 3 nekem is iszonyat tetszik, csak sajnos egyre körülményesebb behackelni a nem standard gépeket a céges rendszerünkbe, így erről egyenlőre lemondtam (meg a Dell-hez van asztali dokkolóm is).
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. A Surface 3 nekem is iszonyat tetszik, csak sajnos egyre körülményesebb behackelni a nem standard gépeket a céges rendszerünkbe, így erről egyenlőre lemondtam (meg a Dell-hez van asztali dokkolóm is).