Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egérpad topik
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Kérdés milyen CPU lesz benne, a Pro 3-mal még mindig a fogyasztás és a melegedés az egyedüli probléma az árán kívül. Ha lenne pl. Core M opció, az gyengébb lenne ugyan némileg, de a fentieket javítaná. Amúgy összességében szerintem remek eszköz a 3-as, szerintem belevághatsz ha megvan rá a kereted, a 4 még odébb van és utána is idő, míg az EU-ban is kapható lesz.
Szerk: egy Pro 1-et használok nagy megelégedéssel lassan egy éve, a családban van egy 3-as, szerintem mindkettő remek darab, és a kettőt egymás mellé téve sem kell szégyenkeznie az egyesnek, valószínűleg működni fog az analógia a 3-4 viszonylatában is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest