Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kr:sz
tag
Először is köszi a választ!!! Félre tett keretem van rá, feljebb láttam pár linket vásárlással kapcsolatban. Te esetleg nem tudsz valami jó alternatívát(boltot)? Talán még Svájc is játszana.. de a frank elszállásával már ez se annyira opcionális
Az osztrák média árakat is átbújtam már. Typecoverből is angolt kellene beszereznem, az meg ebay.A Core M mellett még olyan infók is vannak, hogy valamennyire olcsóbb is lehet mint a négyes széria. Mondjuk a melegedés, ha nem olvad le a gép nem zavarna annyira. Hangra milyen? (fejessel használva) Nem várok tőle egy eget rengető teljesítményt a kompaktságból eredendően. Néha játszanék is, persze nem vagyok valami nagy guru, max valami kis stratégia vagy mint a limbo, és ezeknek a srácoknak az új játéka az inside... Kb ilyen kaliberű. Inkább ami menne, az a filmnézés, Photoshop, excel a munka miatt, böngészés, zene hallgatás, meg ezek az egyszerű játékok..
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az osztrák média árakat is átbújtam már. Typecoverből is angolt kellene beszereznem, az meg ebay.