Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecstama
tag
Hali!
Edit: Book 2 15" I7+nvidia
Nemrégiben kihalt a kamerasziget. Se az első/hátsó se az IR nem működik. Annyira nem érdekelt hogy szenvedjek vele, nagy eséllyel szoftveres mert másnál is olvastam hasonlót.
Nade, letöltöttem egy " Driver Booster" cuccot, ami szépen le is frissítette a cuccokat, jópár driverrel el voltam maradva ami javított is a hőfokokon.
A programban van egy device fixer funkció, ami észre is vette hogy halottak a kamerák, 10-es hibakóddal. (Device can't start) Nyomtam egy fixet, erre 3-4-5-öt kattan a tablet jobb felső sarka.
Valami ötlet hogy mi lehet ez? Esetleg van valami mágneses alkatrész ott fent?
+A Jobb hangszoróm rezonál XY frekvencián, erről sehol sem találtam infót, gondolom hardveres lesz.
Azt megjegyzem, hogy hónapok óta nem volt hordva, semmi fizikai behatás nem érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 9th gen. 64GB WiFi asztroszürke
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÚJ, GARIS gamer egér Spirit of GAMER Xpert M800 13 000 Ft
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest