Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecstama
tag
Hali!
Edit: Book 2 15" I7+nvidia
Nemrégiben kihalt a kamerasziget. Se az első/hátsó se az IR nem működik. Annyira nem érdekelt hogy szenvedjek vele, nagy eséllyel szoftveres mert másnál is olvastam hasonlót.
Nade, letöltöttem egy " Driver Booster" cuccot, ami szépen le is frissítette a cuccokat, jópár driverrel el voltam maradva ami javított is a hőfokokon.
A programban van egy device fixer funkció, ami észre is vette hogy halottak a kamerák, 10-es hibakóddal. (Device can't start) Nyomtam egy fixet, erre 3-4-5-öt kattan a tablet jobb felső sarka.
Valami ötlet hogy mi lehet ez? Esetleg van valami mágneses alkatrész ott fent?
+A Jobb hangszoróm rezonál XY frekvencián, erről sehol sem találtam infót, gondolom hardveres lesz.
Azt megjegyzem, hogy hónapok óta nem volt hordva, semmi fizikai behatás nem érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung galaxyS8ultra
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest