Új hozzászólás Aktív témák
-
iPadOS-en használja valami? Mennyire jó? Teljes funkcionalitású? Ingyenes?
-
válasz
draco31 #1385 üzenetére
Érdekes, mert ez általában a nem fejlesztett szoftverekkel esik meg, hogy pl a honlapjuk is megszűnik, és el kezdenek terjedni a fertőzött állományok. CD és DVD író szoftvereknél megeshetne, mert ki ír már ilyen lemezeket? Lehet még írható lemezeket kapni, meg írókat és olvasókat? Most nem kerestem utána. De évek óta nincs ilyen meghajtóm sem.
-
-
-
-
-
-
válasz
GoodSpeed #1342 üzenetére
Tegnap manuálisan kikapcsoltam az Intelligensalkalmazás-vezérlőt. Az utolsó csepp a pohárban:
Megjelent az Adguard for Windows 7.13, abba is belekötött.
Azóta minden oké, ezek is ismételten futnak:- Malwarebytes Windows Firewall Control
- Epson Scanner gyári alkalmazása
- ASUS Xonar U5 hangkártya gyári SONIC STUDIO
- Wondershare Filmorába -
-
-
-
-
-
-
-
Mi az az intelligensalkalmazás-vezérlő? - A Microsoft ügyfélszolgálata
Használom hetek óta. Manuálisan kapcsoltam be, mert kiértékelési módban egy idő után kikapcsolná. Pár dolog ami nem működik vele nálam:
- Malwarebytes Windows Firewall Control
- Epson Scanner gyári alkalmazása - helyette megy a Windows-os
- ASUS Xonar U5 hangkártya gyári SONIC STUDIO
- Néha beleakad a Wondershare Filmorába isAzért kíváncsi leszek, hogy mikor fogják a fejlesztők figyelembe venni, és hozzá igazítani a saját szoftvereiket.
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Dévacsen #1294 üzenetére
Még nem, de elolvasom ma
Köszi, tegnap még csináltam a gpedit.msc-s köröm előtt egy kisebb körutat
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Antivírus szoftverek, VPN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest