Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Olvastad már? Biztonsági lapkát fejleszt Windows 10-hez a Microsoft
-
Dévacsen
senior tag
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Köszi a munkád,jó az ha így összegezve van,amúgy ha defi van fent én is belövök mindent full ra amit csak tudok,és értek.
Most az ESET IS van fenn,hozzám vágtak egy 1 éves kódot,5 eszközre, az SG fórumon..már másodszor,előzőt le kellet vennem mert kérlek szépen bios jelszóval védtem le a gépet hogy kártevők esetlegesen ne tudják módosítani,de valami megzavarhatott mert nem jegyeztem le,és most hónapokkal később gondoltam ráfrissítek a bios ra,és csak néztem hogy mi a szitu,mindent kipróbáltam hogy betörjek a saját gépembe,4 napig próbálkoztam amíg végre az egyik módszer bejött,1 perces munka volt betörni a gépbe.
bios jelszó felül ír,bios frissít és béke van,erre megint belebotlottam az ESET IS 1 éves kódba,gondoltam élek vele.No röviden ennyi,úgy is már rég trécseltünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most az ESET IS van fenn,hozzám vágtak egy 1 éves kódot,5 eszközre, az SG fórumon..már másodszor,előzőt le kellet vennem mert kérlek szépen bios jelszóval védtem le a gépet hogy kártevők esetlegesen ne tudják módosítani,de valami megzavarhatott mert nem jegyeztem le,és most hónapokkal később gondoltam ráfrissítek a bios ra,és csak néztem hogy mi a szitu,mindent kipróbáltam hogy betörjek a saját gépembe,4 napig próbálkoztam amíg végre az egyik módszer bejött,1 perces munka volt betörni a gépbe.
bios jelszó felül ír,bios frissít és béke van,erre megint belebotlottam az ESET IS 1 éves kódba,gondoltam élek vele.No röviden ennyi,úgy is már rég trécseltünk.