- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A szamurájoknak kedvez az új AMD Software
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Dell notebook topic
- A már megjelent gyorsítóin kapcsolt ki néhány részegységet a Tenstorrent
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Olvastad már? Biztonsági lapkát fejleszt Windows 10-hez a Microsoft
-
Dévacsen
senior tag
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Köszi a munkád,jó az ha így összegezve van,amúgy ha defi van fent én is belövök mindent full ra amit csak tudok,és értek.
Most az ESET IS van fenn,hozzám vágtak egy 1 éves kódot,5 eszközre, az SG fórumon..már másodszor,előzőt le kellet vennem mert kérlek szépen bios jelszóval védtem le a gépet hogy kártevők esetlegesen ne tudják módosítani,de valami megzavarhatott mert nem jegyeztem le,és most hónapokkal később gondoltam ráfrissítek a bios ra,és csak néztem hogy mi a szitu,mindent kipróbáltam hogy betörjek a saját gépembe,4 napig próbálkoztam amíg végre az egyik módszer bejött,1 perces munka volt betörni a gépbe.
bios jelszó felül ír,bios frissít és béke van,erre megint belebotlottam az ESET IS 1 éves kódba,gondoltam élek vele.No röviden ennyi,úgy is már rég trécseltünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Diabetes - Cukorbetegség
- A szamurájoknak kedvez az új AMD Software
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most az ESET IS van fenn,hozzám vágtak egy 1 éves kódot,5 eszközre, az SG fórumon..már másodszor,előzőt le kellet vennem mert kérlek szépen bios jelszóval védtem le a gépet hogy kártevők esetlegesen ne tudják módosítani,de valami megzavarhatott mert nem jegyeztem le,és most hónapokkal később gondoltam ráfrissítek a bios ra,és csak néztem hogy mi a szitu,mindent kipróbáltam hogy betörjek a saját gépembe,4 napig próbálkoztam amíg végre az egyik módszer bejött,1 perces munka volt betörni a gépbe.
bios jelszó felül ír,bios frissít és béke van,erre megint belebotlottam az ESET IS 1 éves kódba,gondoltam élek vele.No röviden ennyi,úgy is már rég trécseltünk.