Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
válasz
Tybor66
üzenetére
"További információra kattintás után ez a weboldal jön be.
Aszerint nekem van
Biztonsági processzor
Biztonságos rendszerindítás
Ez látható a #1347-es hszemben.
Ám nekem nincs a listában:
Magelkülönítés
Memóriaintegritás
Lehet, emiatt írja az aljára: "A szabványos hardverbiztonság nem támogatott"Ok, AMD. (AMD Ryzen 7 3700X 8-Core.)
Régebben volt AMD-s gépem, aztán hosszú időn keresztül csak Inteles volt.
Ám úgy látszik, picit jobb az Intel ezen téren.
Csak amiatt vettem most AMD-t, mert a fogyasztási plafont az AMD procija jobban korlátozza, míg az Intel el tud szállni fogyasztásilag, ha játszanak a géppel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest