Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Norbi46
üzenetére
Az említett ellenőrzéseket futtasd le, aztán vagy egy külső védelmet tegyél fel, vagy a személyes fájlok megtartásával a Windows újratelepítése. Mert az nem normális magától kikapcsolódik a valós idejű és ha nem történt valamilyen gpedit szerkesztés akkor a "szervezet kezeli" szöveggel sem találkozni alapból.
-
törölt tag
válasz
Norbi46
üzenetére
Normál esetben nem céges környezetben nincs ott "a védelmet a szervezet biztosítja" szöveg. Milyen rendszer ez? Home vagy Pro?
Több lehetőség lehet:
van fent külső AV termék? mert akkor normális a Defender háttérbe húzódik
gpedit, registry-ben nem módosítottál valamit?
külső programmal nem tiltottál le ezt+azt a rendszerben?
esetleg vírus kapcsolta kimásodvélemény ellenőrzéshez:
pl. Adwcleaner, Microsoft Safety Scanner
ESET-nek és Nortonnak is van egyszerű alkalmi vizsgálója -
törölt tag
Admin Powershell és ez a parancs:
Set-MpPreference -SignatureUpdateInterval 1
Az 1 a végén az óránkéntit jelöli, ha azt írod 2 akkor kétóránként keres def. frissítést. (dokumentáció)
Ha Windows Pro verziód van, valószínűleg valahol csoportházirendben is lehet állítani, erre most én nem kerestem rá. Én nem piszkáltam, megfelel reggelenként frissít.
-
törölt tag
-
törölt tag
Az offline scan egy külön környezetben indul el külön a normál Windows kerneltől, így tudja megvizsgálni a shellt, MBR-t. Ennek nem az a feladata az egész gépet vizsgálja azért végez hamar. [angol dokumentáció link]
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha nincs, ajánlott böngészőbe egy reklámszűrő: ublock origin vagy adguard kiegészítő. Az is egy védelmi réteg.