Hirdetés
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmi
tag
Köszi!Már kezdtem parázni hogy az eredeti win7 mégsem eredeti,mert olvastam hogy máshol az csinált ilyet.Amíg magától visszakapcsolja nem érdekel,csak azért furcsa mert péntek óta 1x sem csinált ilyet ma meg már 2x.Azért futtatok 1 teljes keresést,meg esetleg 1 Kaspersky Virus Removal toolt.
-
szmi
tag
Halihó!Vettem 1 netbookot amin eredeti a win 7,felraktam a MSE-t.Eddig minden jó volt de ma már 2 bekapcsolásnál észrevettem hogy az MSE ikonja a tálcán piros.Az első alkalomnál írta hogy engedélyezzem a valós idejű védelmet-ami eddig is engedélyezve volt-,a második indításnál már magától átváltott zöldre az ikon.Átnézettem a gépet a Malwarebytes Pro-val nem talált semmit.Elképzelhető hogy kicsit zizzenzt az MSE?

Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Vallás
- PlayStation 5
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Lehet az első telepítés óta csinálja csak akkor nem figyeltem rá.Úgyis kézzel kapcsolódok a netre tehát addig sem védtelen a gépem ha esetleg a tűzfalon bejutna vmi.(de ez már paranoia)