Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qkac11
csendes tag
válasz
Szellem.
üzenetére
Üdv újra mindenkinek!
Köszönöm az ajánlásokat,ezek közül az Avastot és az AVG-t már próbáltam,vagyis használtam. AVG eléggé gépigényes.Igazából azért váltottam róluk,mert beengedtek egyéb kéretlen dolgokat többször is,és úgy hogy azért elég óvatosan netezek,nem lépkedek csak úgy mindenhova.
Az MSE működik tört win7-en is,kipróbáltam,frissít is minden gond nélkül. Ami eddig nem tetszik benne az az hogy eléggé lassú a keresője,és nincs tele a merevlemez,ami egyébként sem túl nagy (160GB). De cserébe legalább nem fogja a gépet. Eddig ennyit tudok róla elmondani.
Köszi még egyszer a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi