Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Autós kamerák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
17:24-es dátummal megérkezett a mai utolsó frissítés
Amúgy remélem nem csökken a definíciók száma, csak a frissítési ütem. Magyarán két nagyobb adagban kapjuk meg az eddigi három menetben érkező mennyiséget. Persze nem örvendetes így sem de ez van. Az biztos, hogy az én netezési szokásom mellett is elégséges, és az Agnitummal ez jön ki nálam teljesen zökkenőmentesen. A NAV-al pl a kivételhez tétel ellenére is voltak gondok. Itt meg kivételekhez adás sem szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Autós kamerák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A rend őrei
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy remélem nem csökken a definíciók száma, csak a frissítési ütem. Magyarán két nagyobb adagban kapjuk meg az eddigi három menetben érkező mennyiséget. Persze nem örvendetes így sem de ez van. Az biztos, hogy az én netezési szokásom mellett is elégséges, és az Agnitummal ez jön ki nálam teljesen zökkenőmentesen. A NAV-al pl a kivételhez tétel ellenére is voltak gondok. Itt meg kivételekhez adás sem szükséges.