Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
17:24-es dátummal megérkezett a mai utolsó frissítés
Amúgy remélem nem csökken a definíciók száma, csak a frissítési ütem. Magyarán két nagyobb adagban kapjuk meg az eddigi három menetben érkező mennyiséget. Persze nem örvendetes így sem de ez van. Az biztos, hogy az én netezési szokásom mellett is elégséges, és az Agnitummal ez jön ki nálam teljesen zökkenőmentesen. A NAV-al pl a kivételhez tétel ellenére is voltak gondok. Itt meg kivételekhez adás sem szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy remélem nem csökken a definíciók száma, csak a frissítési ütem. Magyarán két nagyobb adagban kapjuk meg az eddigi három menetben érkező mennyiséget. Persze nem örvendetes így sem de ez van. Az biztos, hogy az én netezési szokásom mellett is elégséges, és az Agnitummal ez jön ki nálam teljesen zökkenőmentesen. A NAV-al pl a kivételhez tétel ellenére is voltak gondok. Itt meg kivételekhez adás sem szükséges.