Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LG LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
17:24-es dátummal megérkezett a mai utolsó frissítés
Amúgy remélem nem csökken a definíciók száma, csak a frissítési ütem. Magyarán két nagyobb adagban kapjuk meg az eddigi három menetben érkező mennyiséget. Persze nem örvendetes így sem de ez van. Az biztos, hogy az én netezési szokásom mellett is elégséges, és az Agnitummal ez jön ki nálam teljesen zökkenőmentesen. A NAV-al pl a kivételhez tétel ellenére is voltak gondok. Itt meg kivételekhez adás sem szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy remélem nem csökken a definíciók száma, csak a frissítési ütem. Magyarán két nagyobb adagban kapjuk meg az eddigi három menetben érkező mennyiséget. Persze nem örvendetes így sem de ez van. Az biztos, hogy az én netezési szokásom mellett is elégséges, és az Agnitummal ez jön ki nálam teljesen zökkenőmentesen. A NAV-al pl a kivételhez tétel ellenére is voltak gondok. Itt meg kivételekhez adás sem szükséges.