Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
17:24-es dátummal megérkezett a mai utolsó frissítés
Amúgy remélem nem csökken a definíciók száma, csak a frissítési ütem. Magyarán két nagyobb adagban kapjuk meg az eddigi három menetben érkező mennyiséget. Persze nem örvendetes így sem de ez van. Az biztos, hogy az én netezési szokásom mellett is elégséges, és az Agnitummal ez jön ki nálam teljesen zökkenőmentesen. A NAV-al pl a kivételhez tétel ellenére is voltak gondok. Itt meg kivételekhez adás sem szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 16GB RAM, SSD, jó akku számla, garancia
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy remélem nem csökken a definíciók száma, csak a frissítési ütem. Magyarán két nagyobb adagban kapjuk meg az eddigi három menetben érkező mennyiséget. Persze nem örvendetes így sem de ez van. Az biztos, hogy az én netezési szokásom mellett is elégséges, és az Agnitummal ez jön ki nálam teljesen zökkenőmentesen. A NAV-al pl a kivételhez tétel ellenére is voltak gondok. Itt meg kivételekhez adás sem szükséges.