Hirdetés
- Hobby elektronika
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos fejegységek
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
Alapból NINCS bekapcsolva a mappavédelem.Ha meg be van SEMMILYEN Progi nem férhet hozzá ezekhez, csak azok amelyeket a kivételek közé raksz.Ezt már kipróbáltam.Pl az asztalra SEMMILYEN progi nem rakhat ki ikont
Viszont szabályozni lehet, hogy ki férhet hozzá a védett mappákhoz, plusz TE is berakhatsz saját védett mappákat ha van olyan mappád amelyet nem akarsz, hogy bármilyen program is változtasson.
Egyébként meg semmi sincs kitiltva.
próbálom elmagyarázni.
Pl van egy mappád amelyben fontos képek programok vannak. Berakod a védett mappák közé. Elméletileg ezek ugye védve vannak a WD által. Bekapsz egy vírust ami a mappákat titkosítja. Na most "elméletileg" ez megvédi a fontos mappáidat. Mondjuk ezt a való életben is ki kéne próbálni, de Én ezt így tudom elképzelni működés közben.

Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vicces képek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Star Trek
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11,LTE kártya, új akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pl van egy mappád amelyben fontos képek programok vannak. Berakod a védett mappák közé. Elméletileg ezek ugye védve vannak a WD által. Bekapsz egy vírust ami a mappákat titkosítja. Na most "elméletileg" ez megvédi a fontos mappáidat. Mondjuk ezt a való életben is ki kéne próbálni, de Én ezt így tudom elképzelni működés közben.