Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Chroma-al próbáltam (mostanában szinte csak azt használom).
Közben hirtelen haragomban (felkaptam a vizet, hogy ennyire "tudálékos és makacs" lett.
) felraktam próbaképp egy Bitdefender Total trial-t. Ezzel figyelmeztetés nélkül letöltődött, és futtatható is a zip tartalma, de ahhoz képest, hogy állítólag díjnyertesen alacsony gépigényű, ránézésre jobban tekeri a CPU-t, mint a Windows Defender, szóval biztos kipróbálom még visszafelé, mielőtt döntök, vagy felrakok egy harmadik féle AV trial verziót is....Win10 Pro, szóval köszönöm az infót, majd kipróbálom a rejtett, de előcsalható felületet.

De ettől még ez szerintem botrányos, hogy nem lehet a GUI-n egyszerűen eljutni az ilyen alapvető beállításokig, hanem neten kell keresgélni / segítséget kérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szivárognak a OnePlus Nord CE6 Lite specifikációi
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Le Mans Ultimate
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MiPC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Apple iMac 24" Blue! M3 / 16GB RAM / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G SM-S918B/DS 12GB 512GB Phantom Black Gyári független Garancia Dodozában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) felraktam próbaképp egy Bitdefender Total trial-t. Ezzel figyelmeztetés nélkül letöltődött, és futtatható is a zip tartalma, de ahhoz képest, hogy állítólag díjnyertesen alacsony gépigényű, ránézésre jobban tekeri a CPU-t, mint a Windows Defender, szóval biztos kipróbálom még visszafelé, mielőtt döntök, vagy felrakok egy harmadik féle AV trial verziót is....