Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Chroma-al próbáltam (mostanában szinte csak azt használom).
Közben hirtelen haragomban (felkaptam a vizet, hogy ennyire "tudálékos és makacs" lett.
) felraktam próbaképp egy Bitdefender Total trial-t. Ezzel figyelmeztetés nélkül letöltődött, és futtatható is a zip tartalma, de ahhoz képest, hogy állítólag díjnyertesen alacsony gépigényű, ránézésre jobban tekeri a CPU-t, mint a Windows Defender, szóval biztos kipróbálom még visszafelé, mielőtt döntök, vagy felrakok egy harmadik féle AV trial verziót is....Win10 Pro, szóval köszönöm az infót, majd kipróbálom a rejtett, de előcsalható felületet.

De ettől még ez szerintem botrányos, hogy nem lehet a GUI-n egyszerűen eljutni az ilyen alapvető beállításokig, hanem neten kell keresgélni / segítséget kérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) felraktam próbaképp egy Bitdefender Total trial-t. Ezzel figyelmeztetés nélkül letöltődött, és futtatható is a zip tartalma, de ahhoz képest, hogy állítólag díjnyertesen alacsony gépigényű, ránézésre jobban tekeri a CPU-t, mint a Windows Defender, szóval biztos kipróbálom még visszafelé, mielőtt döntök, vagy felrakok egy harmadik féle AV trial verziót is....