Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
Sziasztok.
A Defenderben a Vírusok és veszélyforrások elleni védelem beállításai/Mappákhoz való hozzáférés szabályozásánál engedélyezzem? Alapból nem volt engedélyezve. Ez mellett még, ha engedélyezem, én beléphetek külön engedély nélkül is a mappáimba, nem kell külön valami rendszergazdai jogosultság vagy hasonlók?
Másik. ESET volt ezen a gépen, de most leszedtem, csak a Defender van védelemként meg a WIN 10 tűzfala. Viszont a Defender ikonja nem jelenik meg az értesítési területen, az Óra mellett. Hiába indítottam újra a gépet, 2x is, semmi javulás, ikon nincs ott. A Rejtett ikonok megjelenítése alatt sincs. Hogy tudnám előhozni a Defender ikonját?
Előre is köszi a segítségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Androidos fejegységek
- PlayStation 1 / 2
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Állvány topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest