Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Házimozi haladó szinten
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
Sziasztok.
A Defenderben a Vírusok és veszélyforrások elleni védelem beállításai/Mappákhoz való hozzáférés szabályozásánál engedélyezzem? Alapból nem volt engedélyezve. Ez mellett még, ha engedélyezem, én beléphetek külön engedély nélkül is a mappáimba, nem kell külön valami rendszergazdai jogosultság vagy hasonlók?
Másik. ESET volt ezen a gépen, de most leszedtem, csak a Defender van védelemként meg a WIN 10 tűzfala. Viszont a Defender ikonja nem jelenik meg az értesítési területen, az Óra mellett. Hiába indítottam újra a gépet, 2x is, semmi javulás, ikon nincs ott. A Rejtett ikonok megjelenítése alatt sincs. Hogy tudnám előhozni a Defender ikonját?
Előre is köszi a segítségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A20e / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest