Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
Köszi, megtaláltam, de trükkös, mert telefonon ez nem látszik, csak gépen. Viszont több napnyi bónuszt be tudtam gyűjteni legalább... (gépen nem szoktam Edge-t használni, csak a céges gépen, ott meg céges profil van. Gondolom nem lehet összekötni a két profilt, hogy egybe számolja a pontokat.... )
-
bul07
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
100pontott le kel kérni
rewards.bing.com
Lesz ott szöveg, napi kétszer kell rányomni, 3pontott ad normálba, de egy nap 100pontott. Lesz egy gomba mire rá kell nyomni, most nem jut eszembe és akkor jóvá is írja
Most nem tudok képet lőni róla mert ma már rányomtam.Szerk,
Találtam egy régebbi képet [link]
Igénylés gombra kell nyomniBocs ha nem érthetően fogalmazok 27órája ébren vagyok. Most készülök zuhanyozni és menni aludni.
-
TrollBalint
addikt
Nálad hogy működik most a Rewards? Nemrég vettem észre, hogy ha rákeresek a 3 napi dologra, akkor azt úgy veszi, mint kerestem volna, viszont a pontot nem adja meg. 9 pontot ugyan kapok érte, viszont, ha ez a 7. napon történik, amikor járna a 100 pont a 3 keresésért, akkor se adja a 100 pontot...
-
Argos
őstag
A használat feltételei:
- Az utalvány megvásárlásával és felhasználásával elfogadod az utalvány felhasználási feltételeit. Miután megjelenítetted a kódot, az utalvány nem küldhető vissza.
- Az utalvány a vásárlástól számított 2 évig érvényes, ezt követően érvényét veszti.
- Az utalvány felhasználható a www.alza.hu webáruházban, illetve az Alza üzletben történő vásárlás kifizetésére.
- Az utalványon feltüntetett érték levonásra kerül a vásárlás végösszegéből. A vásárlásra az Alza vonatkozó szerződési feltételei az irányadók.
- A webshopban való vásárlással kapcsolatban részletes tájékoztatást találsz a www.alza.hu/utalvany oldalon, vagy hívd a 06-1-701-1111 infovonalat.
- Az utalvány pénzre nem váltható. Az utalvány nem cserélhető. Egy utalvány csak egyszeri vásárlás esetén használható fel. Egy vásárláshoz több utalvány is felhasználható.
- Az ajándékutalványon vásárolt termékek értékét (pl. adásvételi szerződéstől való elállás vagy indokolt reklamáció esetén) egy csere-ajándékutalvány formájában térítjük vissza. Indokolt esetekben a csalások megelőzése és kivizsgálása érdekében megoszthatjuk az alapvető vásárlási adatokat, beleértve a vásárló nevét, az eredeti utalvány vásárlójával – részletek: https://www.alza.hu/adatvedelmi-szabalyzat.
- Az utalvány elvesztése vagy harmadik fél általi visszaélés esetén semmilyen módon nem cserélhető ki.
- A vevő nem jogosult az utalványt harmadik félnek továbbértékesíteni, kivéve, ha az Alzával másként állapodtak meg. Abban az esetben, ha ezt a tilalom ellenére megteszi, teljes felelősséggel tartozik a harmadik személy által okozott károkért. -
bul07
nagyúr
Magyar régió, ip cím nálad? Mert változó hol mi van.
Nem tudom van e összefüggés, nekem azután jelent meg hogy kényszerből új win-t(11-es) telepítettem.
Előtte már régen ott volt másoknak, sőt volt egy negyedik fajta is, spórolósba volt tárgyalva ez jó pár hónapja.Első kép jobb sarok. Ez már rég ott van biztos már otszágban, régióbn arra is van feladat.
-
Hegasus
senior tag
Én telón a bing alkalmazásba lenyomkodom a 60 pontot (ugye dobálja be az ajánlásokat 3 pontért), és szintén telón az Edge-ben átváltok "desktop" nézetbe és ott meg lenyomom a 90 pontot, mint asztali böngészés
Én eddig az overwatchba költöttem el az ingyen pénzt, most várom hogy refillezzék a league of legends pontokat, abba elköltöm a 20 kilómat, aztán alzára megy onnantól
Nekem se több mint 15 perc naponta az ingyen pénz.
-
bul07
nagyúr
válasz
PainKiller13
üzenetére
Én
Tabletet nállam PC-nek nézi
Így tv nézés közben, vagy egyébb ráérő időben (toalet) gyorsan letudom a napi dolgokat, a 90 és a 60pontért keresés. Nemrég kezdte hogy a Rewards irányítópultba igényelni kell pontott, erre is rá kell nyomni mert nem automatikus.
Meg rányomokna három napi adagra.Bejenkezés, itt rá kell nyomni, emelkedő pontokat ad, a 7-ik napon 50pontott
Meg nállam nemrég jött elő a 30perc Bing használat, ezt úgy szoktam hogy mikkor nem vagyok a PC előtt menyitom és úgy hagyom, és meg is lesz(még a monitort is kikapcsolja a win 3perc uttán de úgy is számolja az időtt). Pontok ezért emelkedőbe most nem tudom pontosan, de 7nap alatt ez is megvan vagy 400pont
Én nem hagyok ki egy napot se így még van
10naponta sorozatért 150pont
Kirakós 7naponta jön 3db(Bejelenkezés, keresés, bing 30perc) , 12db kell az 1000pontért.Meg néha van külön pont ilyen olyan dologért mint most volt ez. [kép]
Nállam ez olyan napi 5-7perc, ennyi időm van rá
Meghívással is jönne elég sok pont, de nekem még nem sikerült meghívnom aktív embert
(Remélem nem hagytam ki semmit)
-
vilmose33
őstag
Engem is érdekel.
-
bul07
nagyúr
Kíváncsian várom az új dolgokat, hátha kis hazánkba is beindul a pont dömping

Összefoglalót megírni szerintem most időpazarlás, főleg ha hamar jönnek az új dolgok [kép] .
Ha láttok valami pont szerzési lehetősséget ne tartsátok magatokba
-
Gyűjtsük össze a Microsoft Rewards-szal kapcsolatos tapasztalatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest