Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dik
őstag
10 év környékén jár az én példányom de most elhagyta az erő a mikrokapcsolóját. Esetleg tud segíteni valaki hol lehet beszerezni újan még itt az országban?
-
dik
őstag
Ajjaj ettől féltem erre a kérdésre nincs válasz kicsit talán előbb kellett volna feltennem. Kifutott darab a kérdésemmel együtt!
-
dik
őstag
Van egy ilyen egerem immár vagy 6 éves ha nem több. Annyi lenne a kérdésem hogyan lehet szétszedni szépen én nem mertem nekiesni nehogy valami baja legyen. Tökéletesen működik ennyi év után is csak látni az alján át van már benne piszok rendesen és gondoltam kitisztitom csak nem mertem barbárkodini ezzel a kincsel! Remélem valaki tud segíteni ebben a kérdésemben. Ha van oldal ahol képek is vannak róla az külön nagyon jó lenne.
Köszönöm előre is! Vagyis remélem vannak még akik ilyen öskonstrukciós egeret használnak és tudnak segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest