- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carter
csendes tag
Sziasztok!
Én is Microsoft egeret használok és van vele egy kis gondom.Usb hosszabítóval használom, és néha amikor bekapcsolom a gépet az egér nem kap feszt,nem világit.Ha széthuzom a hosszabítót és újra összedugom akkor jó lesz.Szerintetek mitől van ez?Előre is köszi -
c*
aktív tag
Na hi
szoval van egy kis gondom , ezt az egeret hasznalom pad nelkul, eleg kicsi sensel.
Amikor megemelem az egeret akkor mintha megugrana a kurzor az mi miatt van mert nem hasznalok textil padot csak sima asztalon ? vagy az eger drivere kene vagy mi lehet . . ?
plz help thx -
ballington
addikt
Sziasztok... akinek fennt van az intellipoint és működik mind az 5 gomb játék alatt is, az szóljon, mert nekem ET alatt nem veszi a lapot...
Csak a jobb oldali ldalsót, azt is ALT-ként veszi észre. A középsőt meg mouse 1 ként veszi észre.
Help.... -
Barohawk
aktív tag
Előjött még egy gond
Ki be kapcsol a szerencsétlen Mit tehetek? Van egy olyan érzésem elindúlhatok a boltba
-
h@desz
tag
Hi
Kéne egy kisebb-nagyobb help!!!!
Nekem is Microsoft intellimouse optical 1.1 van és soha semi bajom nem is volt vele a mai napig.
Kaptam egy progit Mouserate 20Kb-os progi ami megmutatja hogy az egér hány Hz megy (125 normális mivel gyárilag kell tudnia ennyit)
Egyszer csak fel-le ugrált 3-4 ezer között nem törödtem vele mivel utánna vissza állt és működöt.mondom magamba biztos valami program hiba.
Kikapcsolom a gépet 1,5-2 óra múlva visszajövök és nem működik.Boot-nál sem kapja meg az alap feszt.
Átrakom a másik gépbe ott se volt jó! 6 USB-be dugtam be és egyiknél sem jelzet vissza!!
A progi tette tönkre vagy más lehet a baj?Valaki ismeri?
Tiszta ideg vagyok -
Dufresne
addikt
-
Barohawk
aktív tag
Na még egy próba azt nyitok egy új topicot
-
Barohawk
aktív tag
nem akartam új topicot nyitni így ide írom
Miért van az hogy 1.1-es egeremnél ha 1-et katintok kettő kattintásnak veszi. Néha meg minden ok -
Trak
addikt
Hmm, azt elb@xtam
Mindjárt javítom
szerk:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
Sok.
Itt a wheel:
Itt meg az optical:
FLEF1dflQgJ:www.microsoft.com/resources/howtotell/pl/re/8c93c58e-306d-4641-91ab-c5695ef33d92.mspx+intellimouse+optical+1.1&hl=hu" target="_blank">Bővebben: link
(csak ezeket a képeket találtam hirtelen)
Tudásban is jobb az intellimouse, ás persze árban is több.
Az intellimouse volt a ''nagy CS-s'' egér -
Agyasima
őstag
Gyors off kérdés:
mi a különbség a Wheel Mouse Optical 1.1A és az IntelliMouse Optical 1.1A közt? -
Romeo23
tag
Sziasztok! Nekem is IntelliMouse 1.1-em van. USB-s. Meg tudná mondani valaki, hogy a mintavételezési frekvenciát hogyan lehet megváltoztatni?
-
StaChys
tag
Engem nem zavar, mert én ált. magasabbra szoktam emelni egy kicsivel, amúgy az 1.1 tényleg jó kis rágcsáló, még nem nagyon sikerült kiakasztanom az érzékelőjét, akármilyen gyorsan is mozgattam.
-
StaChys
tag
De jó, hogy egy 2002-s topicba irtam...
csak most nézem
-
StaChys
tag
Hello,
Nem irtad milyen alaplapod van, de a lényeg, ne az ACPI-t kapcsold ki, az teljesen más (sőt ha kikapcsolod és Xp-t használsz akkor nem akar majd leállni a gép teljesen, valoszinüleg). Hanem inkább nézd meg az alaplap leirásában, kell lennie egy olyan jumpernek, hogy ''Keyboard power up'', ha ps2-na van az egér akkor ezt kapcsold ki, ez ad áramot a ps2-nek (a billentyüzet is villágit ha jól megnézed). Azonban ha USB-n van, akkor (gondolom inkább ott van) az ''USB device wake up'' jumpert kell kikapcsolni...
Renélem segitettem, lehet más neve is, nekem ASUS van, de gondolom találsz valami hasonlot. -
ödönke
aktív tag
hamár a csnél vagyunk, az nem zavaró,ha nem emeled meg teljesen az egeret, mikor át akarod rakni, és 1-2 mm-el huzod a pad felett, akkor megy vele a kurzor is?
-
AND1
őstag
Intellimouse Optical 1.1A isten!
Nekem tökéletesen rágcsálja a dolgát -
KERO_SAN
aktív tag
válasz
kretenallat #19 üzenetére
most nincs klanom:]
-
KERO_SAN
aktív tag
Azert veszek ujat, mivel cs buzi vagyok, es azt kepzelem ,ha veszek uj egeret, majd jobban fog menni :]
Telleg csak ezert
Egyebkent telleg jo eger, sose volt vele semmi gond, kivetel az hogy a driver cdjen levo driver nem akart felmenni win2k ala igy toltenem kellet ujat :] -
Fr4G
aktív tag
intellimouset mindenkinek ez a legjobb egér. szerintem meg mind1 hogy teljesen kikapcsolod-e a géped vagy sem nekem régi pIes alaplapom 4 év használat után sem romlott el emiatt... (csak a vesződés és lehet hogy a kapcsolgatással a tápot baszod el)
-
KovacsUr
addikt
No, ez KERO_SAN-nak szól...
Szóval mi a gond ezzel az egérrel? Miért is akarsz megválni tőle? Hátha mégsem veszek ilyet... -
Agyzuzo
addikt
1) Ha a tápodon van lekapcsológomb, lekapcsolod.
2) Ha nincs, akkor kitéped belőle a tápkábelt. Felesleges hogy folyamatosan feszültség alatt legyen az alaplapod. -
Bazzsi
csendes tag
nah komolyan pls
-
Bazzsi
csendes tag
ACPI-nél vagy enable vagy disable.Ez a 2 választási lehetőség van.Légyszí mondd meg pontosan mert nagyon jó lenne ha nem világítana nekem itt össze-vissza miután kikapcsoltam a gépet.
-
-
Bazzsi
csendes tag
BIOS-on belül pontosan hol keressem azt hogy teljesen kapcsolja ki a gépet amikor kikapcsolom?
-
HEBI
senior tag
válasz
dON't hAcK! #6 üzenetére
Kapcsold le rendesen a gépet, amúgy sem egy egészséges dolog rajta hagyni a konektoron.
-
dON't hAcK!
aktív tag
Ha nagyon zavar, akkor próbáld meg áttenni PS2-re illetve USB-re!
-
dON't hAcK!
aktív tag
SYMPTOMS
When you shut down and turn off your computer, the tail light on pointing devices that use the Microsoft IntelliEye technology may remain lit.
CAUSE
This behavior can occur if the PS/2 port or the Universal Serial Bus (USB) port in your computer remains powered after you shut down and turn off the computer.
Sokkal többet is sem találsz, de azért leírom:
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q239693 -
dON't hAcK!
aktív tag
Nem lehet, hogy fél a sötétben?
-
Bazzsi
csendes tag
Szerintetek normális az hogyha kikapcsolom a gépet és az egerem még mindig világít?
heelp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vírusirtó topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivo V50 rapidteszt
- Androidos fejegységek
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest