Új hozzászólás Aktív témák
-
-
daimonion
senior tag
Az egy dolog DE most már sokadjára járok Vele úgy mert próbálgatom a Win 10 telepítését, hogy bizony a kedves EDGE NEM KÉPES arra hogy szinkronizálja a kedvenceket..Példa szépen elrendezem a könyvjelzőket faxán kiveszek belöle átrakom másik helyre/ direkt próba képpen.Majd Win 10 újratelepít és mi fogad az EDGE ben ? Az IE 11 kedvencek elrendezése.Paff neki.De még mindig nem lehet a következőket csinálni vele.Importálás exportálás fájlból / fájlba . Importálás Firefoxból. De hogy miért azt nem tudom sajna.
Gondolom az meg külön programozói bravúr lenne ha lenne egy olyan kis négyzet ahol ki lehetne jelölni azt, hogy kilépéskor mondjuk törölje az előzményeket vagy ne adj isten ne is jegyezné meg / ja tudom arra ott a privát mód / esetleg be lehetne állítani, hogy in privat módban indulna el. Szóval nagyon nagyon jó lenne ha minnél hamarabb javítanák a böngészőt mert így novemberig szerintem baromira leredukálódik kb a béka segge alá a használóinak a száma mire megjön a treshold 2
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi haladó szinten
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- ASUS routerek
- Ford topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest