Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuf
tag
válasz
lugosi #100983 üzenetére
Most néztem az OM Sytem - MILC klub Facebook csoportban az egyik Olympus nagykövet hozzászólását, hogy az Olympus - OM Sytem júliustól 10%-ot emel az árakon, de a pénzvisszafizetési akció marad. Ha valaki vásárláson gondolkodik nem maradt sok ideje eldönteni mit akar....
-
csuf
tag
-
csuf
tag
Üdv!
Jelenleg is kapható kit-ben: E-M1 II 12-45 F4 PRO 649990 Ft a mintaboltban - nem szürkén, 3 év magyar garanciával - szvsz van akinek ez is fontos, nem csak az ár. E-M1 II váz: 499990 Ft. Különbség jelen pillanatban 150000 Ft.
(E-M1 II 12-40 F2,8 PRO ára 729990 Ft most, csak az összehasonlítás végett.)
Szerintem várhatsz még egy darabig a 100000Ft-os kit-ből bontott példányokra...Nem kétlem hogy idővel lesznek, de nem mostanában fognak az apróhirdetésekben megjelenni
Annyiért már holnap vennék egyet
Szerintem egyébként a jelenlegi árfolyam és gazdasági helyzet nem kedvez a beszerzési ár csökkenő tendenciájának a közeli jövőben.Egyébként elenyésző jelen pillanatban azon felhasználók köre akik érdemben nyilatkozni tudnak a minőségéről (legtöbben akik nyilatkoznak/ítélkeznek róla még csak élőben látni sem látták, nem hogy kézbe fogták volna) - gyakorlatban legalább huzamosabb ideig használták, kipróbáltak és véleményt tudnak alkotni róla, esetleg használtak nagyjából egy időben 12-40 F2,8 PRO-t is viszonyítás alapnak (én legalább egy nyílt napon az E-M1 III-al kipróbáltam anno a Mintaboltban - nekem elfogadhatónak tűnt, sőt mi több tetszett a korlátai ellenére, de inkább egy E-M5 III -al tudnám elképzelni kit-ben) . Igazából nagyjából csak az interneten olvasható/látható tesztek adnak támpontot a legtöbb embernek, és így nem tűnik rossznak - bár igaz ami igaz a legtöbbjük nem független a gyártótól. Ha számít a méret és a súly, el tudod fogadni a korlátait, valamint vannak nagyobb fényerejű fixek a tulajdonodban akkor szerintem jó alternatíva lehet. Ha van már 12-40 F2,8 PRO-d akkor szerintem felesleges.
Ha lenne az általam említett E-M5 III-al kit-ben én jó eséllyel vevő lennék rá - persze kellene kezdésnek legalább egy fényerős fix obi mellé.
De ez csak az én véleményemNe kövezz meg érte
Üdv: csuf
-
csuf
tag
válasz
hibavissza #94599 üzenetére
Szia!
Sosem volt 100000Ft-os kitobi a 12-45 F4 PRO...
Jelenleg ez az obi a PRO sorozat legolcsóbb tagja. Mintabolt
Ismertető: 12-45 F4 PRO
Ha érdekel olvass utána, nézz teszteket.
Az áráról és a létjogosultságáról lehet vitatkozni, de a minősége - hangsúlyozom: szerintem - elég jó.
csuf
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Politika
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- EA Sports WRC '23
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Gamer laptopok rèszletre. RTX 4050 , RTX 4060 , RTX 4070 , RTX 4080 BANKMENTES , KAMATMENTES .
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest