- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
paramparya
őstag
Inkább csak jó ha van gép, nem arról fog szólni, néha kifejezetten zavar is, ha barátnőm rákattan, és a kijelzőn keresztül látjuk a tájat
150k még belefért volna, de annyiért most csak vázat látok használtan, e-pm2 megvan 90 alatt 14-42-essel, ahhoz még van manual 130-as 2.8-asom és 50 2.0-m, veszek rá egy keresőt, és 120-nál megálltam (persze + wifi kártya esetleg, akkor már 140 felé van).Kicsit sajnálom, hogy az e-m10 nem jön ki két héttel hamarabb, akkor vihetném azt. ha az itthoni ára 180 körül megállna akkor még bele is férhetne, de usaból hazahozni már nincs időm, pedig úgy lenne a tuti.
-
paramparya
őstag
válasz paramparya #39724 üzenetére
Persze 25mm-est linkeltem, itt a helyes: [link]
-
paramparya
őstag
válasz TayRol #39686 üzenetére
Én az ilyeneknek mindig szoktam adni egy hetet (vagy megfelelően sok használatot, nem feltétlenül használod egy hétig), bámulatosan tud alkalmazkodni az ember az ilyenekhez. Egy hegedű is milyen kényelmetlen tud lenni elsőre, sokan mégis milyen ügyesen használják
Persze így is lehet valami végeredményében használhatatlan, de egy ideje már türelmesebb vagyok az ilyenekkel. -
paramparya
őstag
válasz Lassú Víz #39680 üzenetére
Hát akkor ha 150-ért, az sem baj, nem feltétlenül keresni akarok rajta. Viszont VF3-at hozzáadva az E-MP2-höz már majdnem ott vagyok árban, és mégis egy jobb gépem van. Persze sajnos tényleg nem garanciális, de használhatóbb.
(#39682) TayRol:
melyik kettő az a két bizonyos hátsó gomb, mi velük a gond?(#39683) jjeahh:
ez biztató[ Szerkesztve ]
-
paramparya
őstag
válasz Mercutio_ #39652 üzenetére
Jogos, az E-M5 150-be kerülne, 200-ért kitben biztos eladható, E-PM2 100 alatt lenne, kitben 150-et megérhet, szóval abban nincs különbség nagyon, cserébe arra az időre biztos jobb gépem van, talán ha megtetszik még meg is maradhat.
Viszont nincs komoly zoomom, bár van otthon yashica 135-ös 2.8-as. Az átalakítóval mennyi fényerőt veszt? Sose használtam még így obit, de rémlik valami, mintha beleszólna egy gyűrű ebbe.
Bár azt sem tudom, mennyire látszik a manuál fókusznál a liveviewban, hogy mi történik. Nikon D5000-en evf-ben minden élesnek tűnt (de az ugye pentaprizmás), csak liveview-ban lehetett normálisan fókuszálni.(#39653) jjeahh
Azért így egymás mellett megnézve is már-már lényeges különbség, obival oldalról különösen feltűnő lehet. -
paramparya
őstag
válasz paramparya #39642 üzenetére
Azért az E-M10-et is figyelembe véve még mindig gondban vagyok, hogy esetleg 410$-ért elvagyok a E-PM2-vel (dzsungelből tényleg csak két nap lesz most, és nem mindennapi élőhelyem ), kb annyiért itthon el is tudnám adni használtan a két obival, és beszerezni egy E-M10-et később. Azért nekem a wifi kényelmes lenne, kisebb méret is jó, pláne a kitobi obi mérete
-
paramparya
őstag
Sziasztok!
Nikon DSLR-ről váltanék kisebbre, már egy ideje nézelődök a témában.
Sikerült megoldani, hogy USA-ból hoznak haza nekem egyet, és az Olympus mellett döntöttem, már csak azt nem tudom melyik érné meg jobban.
E-M5 használtan 750$ (azóta találtan 650-ért is Adoramán E+ minőségűt, vagy 670-ért vakuval)
E-PL5 újonnan 550$
E-MP2 dual kit új $415 (egy lencsével 388, nem nagy különbség)
Az utolsó kettőhöz rájön még a VF3 ára, de mégis újak, ráadásul a dual kit 30$-ral nagyobb ára a simához képest is különösen vonzó, még ha csak ritkán is használom majd a 40-150-et. Legfeljebb eladom jobb áronSzerintetek melyikre menjek rá ilyen paraméterekkel?
E-M10 sajnos nem jelenik meg addigra, mire jönnek, viszont az is opció, hogy ha kijön és jónak bizonyul, később upgrade-elek rá hasonló módon ha gyengébbet vennék most, 800 usd körül lesz az ára.
650-ért az M5 is kezd szimpatikus lenni, különösen az időjárásállósága miatt, mert Ázsiába vinném. Bár azt nem tudom a dzsungelt mennyire bírja, talán 1-2 nap ott is eltelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Autós topik
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...