Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
haruspex
aktív tag
válasz
Bullitz
üzenetére
Hali, nekem megjöttek tőlük a dolgok, de amíg 200-ért van gx9 itthon rendes garanciával, és újabb szenzorral, vagy vagy em10 mk3, 45mm-el addig azokat választanám, az utóbbi valszeg olcsóbbra is jön ki ha eladod az obit.
Mindkét cégnek elég jó a szervize, és a supportja+ az Olynak elég jó akciói is szoktak lenni, úgyhogy csak akkor érdemes szürke forrásból vásárolni, ha nagyon muszáj. (Nyilván van olyan árkülönbség amikor a kérdés az, hogy ki tudod-e fizetni.)
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Bullitz
üzenetére
Simán rendelhetsz, csak tegyél meg minden biztonsági intézkedést, és ne éld bele magad.
Én egyszer próbáltam rendelni egy akciós Panasonic 25mm f/1.7-et, de fel sem adták. Kb. két hét elteltével törölték a rendelést, mert csak. Miközben végig raktáron volt a termék (magasabb áron). Reklamációra azóta sem válaszoltak. De új vásárlós érdeklődő email-ekre pl. azonnal reagáltak. Akkoriban többen is jártunk így.
Na itt jó mélyre ásták el magukat nálam. Nem mondom, hogy soha többé nem próbálok meg rendelni, ha lesz valami nagyon jó vétel. De ha lehet, inkább választok más boltot, még ha szürkeimportról is van szó (pl. E-Infinity, HDEW Cameras, stb.).
-
Grga_Pitic
aktív tag
válasz
Bullitz
üzenetére
Nekem van mindkettő. Fotóra inkább az E-M10II-t válaszd, de azt érdemes fejben tartani, hogy fotóban jóval kisebb különbség a két gép között az E-M10 javára, mint videóban a GX80 javára. És utóbbi nem a 4K felbontás miatt van, FHD-ban is sokkal jobb a Pana.
Az Olympus egy képernyőre kirakható menüje sokkal jobban kézreáll, mint a Panáé, viszont a részletes menüje utóbbinak sokkal jobb. A GX80 JPG színeivel én ki vagyok békülve, de az Olympus azért láthatóan jobb ebben.
Személy szerint nekem az E-M10II fotóra az elsődleges gép, de a két váz együtt szokott nálam lenni különböző objektívvel, és azt húzom elő, amelyik az adott célra kell.Érdemes lenne a Tedd próbára keretében egy hétre kihoznod az E-M10II-t, esetleg a Pana Try&Buy keretében a G80-at, ami bár felépítésben más mint a GX80, de a végeredmény szempontjából hasonlót várhatsz.
-
Matska
senior tag
válasz
Bullitz
üzenetére
Ha innen rendelsz akkor mindenképpen PayPal-al fizess és a drágább szállítást (van biztosítás) kérd, mert előfordult már, hogy elveszett a csomag.
Én eddig 5-ször rendeltem innen, mindig hibátlanul megjött, de 2 hét a szállítás többnyire, és az első 12 napban semmi infó a csomagról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- Wise (ex-TransferWise)
- Hardcore café
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Csak érjen is oda hozzád.