Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
válasz
peppe79
üzenetére
És arról nem beszélve, hogy a használt optika milyenségét, minőségét nem láttad "azonnal". Nekem speciel nagyon hiányzik, de szerencsére a fiamat sikerült rávennem a filmes fotózásra egy szép állapotú mtl5b-vel. Attól még mindig hülyét kap, hogy előre bemondom a rekesz / expót az adott helyzetre. Most vadászok, vagy egy Praktica mtl50-et, vagy ha megdobnak sok-sok pénzzel, akkor egy Bessaflexet. De addig is ráálltam a vetitőoptikából gyártott objektívekre.
-
Hi!King
őstag
válasz
peppe79
üzenetére
Én nem a nosztalgiára gondoltam elsősorban, hanem az ergonómiára. Fotóztam én sokat telefonnal is egy időszakban, úgy hogy nekem előtte csak egy kompakt digitális gép volt az összehasonlítási alapom, nem volt az igazi. És szerintem nem is lesz, mert a telefon egy univerzális eszköz, amit többféle célra fejlesztettek, nem optimalizálhatják az ergonómiát fotózáshoz.
Ez olyan dolog, hogy ami nem érdekel hobbi szinten, ahhoz jó nekem az univerzális eszköz, ami hobbi, ahhoz igénylem a céleszközt, ami arra van kiélezve. -
Grillo
őstag
válasz
peppe79
üzenetére
Kicsit ilyen volt még a kétezres évek eleje, amikor volt 2 128 MB-os kártya a már digitális fényképezőgéphez, és ezt kellett elosztani 1 hétre. És nem tudtam venni másikat, mert számomra aranyáron volt, tekercs film megoldás lehetett volna külföldön is.
Ja és persze amiatt, mert nem volt laptop, az asztali gépre tudtam felmásolni itthon az utazás után.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest