Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Gépötty #67455 üzenetére
Én akkor rendeltem ilyet végül e-pl5-höz, amikor láttam hogy az olympus "nagyobb" fajta műanyag markolata (markolni azért azt sem lehet) drágább mint ez. Itt legalább súlya van az elköltött pénznek
Egyébként én azóta sem szedtem le, fél éve már, szerintem is jobb így használni, különösen ha le kell venni nyakamból a gépet megnyugtató (14-150-es obi van rajta). Expogomb viszont nálam nemhogy rosszabb, inkább markánsan kényelmesebb ezzel a markolattal mint nélküle.
-
válasz
Gépötty #67455 üzenetére
nekem a fuji x-e1-hez volt ilyenem. elsőre én is szerettem, de másodjára már nem, mert az expógomb marad a helyén, ergo nem tudsz fogást váltani (dslr-típusúra), akkor viszont zavaró, hogy a markolat a gép teteje felé közeledve sem vékonyodik el.
a fuji gyári markolata, ami pana g3-szerű fogást biztosít, bizonyára kényelmesebb. szemre ezzel is ez a "baj", jobb lenne egy olyan. azt hiszem, az e-p3 cserélhető marcsija is ilyen. sőt, az talán az e-pl6-hoz is jó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen1 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest