Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
válasz
jjeahh
üzenetére
a panások fotóznak (videóznak). nem a fuji topikba járkálnak ekézni az árazást meg a fókusz sebességet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
lassan csináltatok egy "like my Pana" pólót
(#57760) jjeahh: a háromból nálam ismét a pana a nyerő....lassan ideje lenne közkincsé tenned a preseteidet...ugyan a hópelyheken nem látom, de nem használsz a vakun színezett fóliát?
-
.mf
veterán
válasz
jjeahh
üzenetére
"pár hónapja még a topiklakók 90%-a panasonic-os volt, annak a nagyja meg valamilyen G-t nyúzott"
Mennyi pálinkát ittál

Szerintem elég kiegyenlített volt az arány, sőt, talán az utóbbi évben többeknél volt Oly (OMD-vonal, majd most nemrég az EM10, EPL5 akciók).AMD: a gond az, hogy bár olcsóbbak, de nem hoznak hasonló teljesítményt, sajnos. Ha olcsóbban kell, akkor irány a használt-piac, 1, 2, de akár 3 generációval korábban is vannak még bőven elég erős 4magos modellek, én is egy régi i5 750-est használok még.
MrChris: bőven sokkal 100 alatt... az IPS-es 23" fHD Dell U2311H-t újan pixel-garanciával talán 70-ért vettem, utána volt az még 60 is...
-
MrChris
nagyúr
válasz
jjeahh
üzenetére
most is jó a G3, csak Oly után elég más. A fudzsisok meg menjenek a topikjukba

Ha kevés a pénzed akkor szerintem nem optimális a noti, pláne ha elsődleges a látvány. FHD meg 1920x1200-as ips monitort 24" méretben használtan 100-ból megúszható, de mostanság ebben nem vagyok otthon, lehet még kevesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)