Hirdetés
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Csak hogy mondjak valamit én is, én EP5-tel sokszor már 6400-as iso-nál se váltok át raw-ba. A biztonság kedvéért raw+jpg-ben lövök olyankor, de miután egyszer összehasonlítottam a jpg-t azzal amit én hozok ki raw-ból arra jutottam, hogy nem éri meg a belefektetett időt. Nekem ott van az a határ, amit monitor méretben elfogadhatónak tartok.
Mondjuk arra már nem emlékszem mi volt a konklúzió, de az elején még volt egy olyan tesztem, ahol azonos beállításokkal készült jpg képek esetén az EP5 épp egy FÉ-vel sötétebb képet adott mint a G3. De azóta nincs a közelemben a G3, így nem tudom megismételni, emlékezetből meg nem akarok semmit se mondani, mert eléggé Pana fan vagyok, így az nem biztos hogy fair lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest