Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
"Nagylato az vegig"
Nem feltétlen mondok ennek ellent, annyit írtam hogy a nagyon komoly nagylátótól a _majdnem_ normálig megy. Márpedig itt elég sokan kardoskodtak a mellett hogy az ekv. 40 az még 50nél is "normálabb" normál, sőt pl. Stauffenbergnek az ekv. 35 a normál. Nem mintha a címkézés lenne persze a lényeg.
"Semmivel sem szelesebb hasznalhatosagi korrel, mint egy fix."
Ennek viszont a magam részéről határozottan ellentmondok. Persze hogy konkrétan _számodra_ nem szélesebb a használati köre mint mondjuk egy fix 12-nek vagy fix 14nek azt Te tudod és nem szándékozom vitatni - én a magam részéről konkrét példát írtam (városnézés, legyen mondjuk Trogír egyszerre a sikátoraival és a normál városi tereivel ahol viszont tök jó a normál látószög is) és máskülönben állandó csereberélgetésben lettem volna. Így meg nem. Ilyen helyzetekre én mindenképp egy zoomot viszek és vinnék, és másnak is ezt ajánlanám. Vagy hogy szakmai részt is írjak, építészként épületbejárásnál is teljesen egyértelműen ez az ideális választás, legkevésbé egy nagylátó meg egy normál fix kombinációja és cserélgetése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest