Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Segal

veterán

válasz [CS]Blade2 #132505 üzenetére

Ha tippelnem kéne akkor a szokásos paraméterekkel fog érkezni az új.
    Ami nem más mint 1 évig valami fix %-ot adó kamat és utána átmegy inflakövető + x% extra kamatba.
    Konkrétabban fogalmazva tutira valahova 7.9% alá, de a 7.25%-os bmap fölé fogják belőni. (Mondjuk 7.5%) és utána viszont mehet a szokásos néphülyítés, tehát a 0.25% extra kamat, de nagyon max 0.5%. Így ha az idei infla 5.x% lesz (6 fölött azért nem lesz szerintem), akkor is csak 5.x%-ot hozna jövőre. Pont evégett fogják szerintem a másik szokásos trükköt is bevetni hogy kap valami 203x évjáratos lejárati időt és az utsó 2 évben valami komolyabb extra kamatot (komolyabb alatt 1,x%-ot értek)
    Nyilván úgysem tartaná senki addig, de akik a "legfelső polcról" választanak a legmagasabb % végett azokat be lehet majd újra hülyíteni.
    Viszont amit már előttem is írtak, hogy az a kib*szás a jelenlegi hosszabításával, hogy az új kontrukció hiába fog garantáltan kevesebbet adni, de legalább 1 évig fogja adni, míg ez a jelenlegi 7.9%-ost ha valaki megveszi akár ma, már akkor sem fog neki még 1 hónapig sem ennyit adni és utána megy be 4% alá...
    Ettől függetlenül abban egyetértek veled, hogy aki nem néz utána a dolgoknak az megérdemli a sorsát, de akkor is röhej szinten megy az emberek hülyének nézése...

• pictigjis

őstag

válasz [CS]Blade2 #132505 üzenetére

talan nem erted

a "problema" az, hogy a papir fordulonapja aprilis 22. a meghosszabbitasban az a trukk, hogy igy meg tovabbi harom hetig irhatjak azt a papir melle a webkincstarban, hogy "7,9%". hiaba mondjuk, hogy mindenki nezzen utana rendesen, mit vesz, ezen a forumon is volt mar, aki emiatt a 7,9-es kiiras miatt vette meg az elerheto kb. legrosszabb papirt. kifejezetten rosszhiszemu hosszabbitasnak tunik ez

Új hozzászólás Aktív témák