Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- A 3 nm-hez viszonyítva már most jobban áll a Samsung 2 nm-es node-ja
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Fire TV stick/box
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nort_on
senior tag
válasz
Paxker315 #127303 üzenetére
S&P500-at nem igazán szokták benchmark-nak venni, szinte sehol, ahol bármilyen bef. alapot tukmálnak, mert nem lenne olyan időszak, amikor a saját "sz@rjuk" hozta, netán túlteljesítette azt...
Ezek pl nem rossz benchmark-ok az elmúlt 2 évre (vagy akár hosszabb távra is) megfelelő devizában denominálva.
1. MAX (RMAX, ZMAX, CMAX)
2. PMÁP
3. S&P500
4. BTCNyílván ezek különböző kockázati szintek, mindenkinek a saját eszközosztályának megfelelően.
-
tototos
addikt
válasz
Paxker315 #127303 üzenetére
Az egész azzal indult, hogy kellene valami ingyenes számlacsomag, ami mint kiderült csak új ügyfeleknek van, régiek fizessenek szépen. De mivel elég nagy összeg a fizetésem, lehetek prémium ügyfél és hogy az miylen jó lesz nekem és nyissunk mellé értékpapír számlát. Mondtam, hogy nagyon jó úgyis akartam ezzel foglalkozni már. Mutatta, hogy NYESZ TBSZ ott vannak az alapok miylen szépen hoznak és ha berakok havonta x összeget akkor visszatérítést kapok év végén, amivel majd a számlavezetési 1500ft-om kiegyenlítődik. Mondtam, hogy én S&P500 ETF-t akarok majd vásárolni, azt mondta hogy felhívja egy kollégáját mert ő nem tudja ezt lehet-e. Felhívta, mondta, hogy lehet de ahhoz a besorolásomon kell változtatni hogy nagyobb rizikót is választhassak. Itt abba hagytuk a beszélgetést, kár hogy nem az egész ügyletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- ZIDOO médialejátszók
- Farming Simulator 25
- A 3 nm-hez viszonyítva már most jobban áll a Samsung 2 nm-es node-ja
- OLED TV topic
- NBA és kosárlabda topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest