- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Williamgrant #108 üzenetére
Rövidesen én is olyan járművel fogok munkába járni, amiben van végtelen töltési lehetőség
(Nem sokára olyan BKV buszok állnak forgalomba, amelyeken van USB töltőcsatlakozó
)
-
-
-
válasz
LurkerSheik #89 üzenetére
Userek nagyrésze lefossa a gyorstöltést…
Annyiból igazad van, hogy ha az userek jelentős részének fontos szempont lenne a gyorstöltés, akkor senki sem venne Samsung és Apple telefont.
Ettől függetlenül a gyorstöltés mindenkinek mást jelent, az én telefonomat 125 W-al lehetne tölteni, tehát ha az általam megszokott 60 W-al töltöm, az az én oldalamról nézve nem gyorstöltés, de ha Samsung/Apple oldalról nézem, akkor meg gyorstöltés
-
-
Bevallom, hogy rá kellett keresnem a guglin a "konzumidiotizmus" szó pontos jelentésére, mert eléggé halvány fogalmam volt csak arról, hogy mit is jelenthet
Aztán kicsit megnyugodtam, amikor egy helyen azt olvastam, hogy ez egy nagyon ritkán használt kifejezés, sokszor csakis azért használja valaki, hogy okosabbnak tűnjön a többieknél, egy vitában előnyre tegyen szert, mert a többieket elbizonytalanítja az, hogy nincsenek tisztában a szó pontos jelentésével
Szerintem van értelme az okostelefon használatának, hiszen lehet vele telefonálni és üzenetet küldeni, pluszban pedig egyben helyettesíti az órát, a fényképezőgépet, a videókamerát, a zsebszámológépet, a játékkonzolt, a térképet, az iránytűt, az újságot, a szótárt, a zenelejátszót, meg sok-sok más dolgot
-
Nekem 2025-ben teljesen jó lenne ha az új telefonok 2024 szintű műszaki tartalommal jelennének meg, de 2023 szintű árazásban
Na, azt hiszem, hogy erre biztosan nem gyúrnak a gyártók
-
-
A Samsungnak nemcsak akkuméretben, töltési sebességben, vastagságban kellene javulni, hogy versenyképes maradjon a fold/flip piacon.
Asszonynak Samsung Flip telefonja van, 8 hónapi (kímélő!) használat után elkezdett felválni a gyári kijelzővédő fólia a zsanérnál (ami ennél a telefonnál kicsit több, mint egy egyszerű hidrogél fólia).
A Samsung kijelzők jók, de flip/fold kivitelben még nem eléggé strapabírók
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest