Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Hajaj, több olyan film is van; többek között a Radiátor is ilyen. Egyedüli ''extra'' lényegében csak a rendezői kommentáros angol hang rajta, semmilyen más (lényeges méretű) extrát nem tartalmaz; az összes menü, felirat etc. szvsz nincs 100 MB. A DTS hang elég terjedelmes (valami 700 MB felett), az 5.1-es sztenderd hang (ha jól emléxem) cca. 350 MB.
Önmagában az újratömörítéssel nincsen baj, ugyanis láttam olyan 4 Mbit/s bitrátás filmet, ami simán veri az 5,5 Mbit/s-os filmek többségét. Pedig ez azt jelenti, hogy (a hangot elhanyagolva) mondjuk 5,5 GB helyett 4 GB lesz a film, tehát erőlködés nélkül ráfér egy lemezre! A baj itt a GYORS, IGÉNYTELEN újratömörítéssel van, erre szeretnék megoldást találni egy lassú, minőségi, nagyon alapos program képében. -
salazol
őstag
Nem tudom, ezeket még nem másoltam, ezért kérdeztelek téged.
Tehát ezek nem mennek?
És mennyi lehet a híja?
Mert pl. megpróbálnám, hogy ha a stáblistát, ami általábanelég hosszú, maximálisan tömörítem, a film többi részét békén hagyom.
Legutóbb pl. még az extrák egy részét meg a menüt is sikerült fent hagynom úgy, hogyazokat maximálisan tönörítettem, a film meg maradt eredeti minőség.
Kellemesen csalódtam, mert az újratömörített részek is meglepően jó minőségűek.
Meg lehet-e mondani a film hosszából, hogy ráfér-e újratömörítés nélkül 1 lemezre? -
salazol
őstag
Ha jól értelmezem, akkor azt mondod, hogy nem bízol a gyors újratömörítésben.
Én viszont nem bízok az újratömörítésben. Találtál már olyan flmet, ami a csicsák lahagyása után ne fért volna el 4,7 G-ra újratömörítés nélkül?
Nekem szerencsére mind elfér úgy, hogy csak a film magyar hanggal. -
erdoke
titán
Az az igazság, hogy én több programot is végigpróbáltam; a DVD2one-t, az InstantCopy-t és a DVDshrink 2.3-át és 3.0 beta 5-öt. Hát ... egyik sem volt túl meggyőző.
Egy Gladiátor méretű filmmel a jelenlegi konfigom 20...35 perc alatt végez, ami nekem enyhán ''gyanús''.
Nem szeretnék kompromisszumot kötni, inkább rászánnám az időt. Akkor lennék nyugodt, ha 1-1,5 óra kellene az átkódoláshoz. A hülyék meg még azzal reklámozzák magukat, hogy milyen gyorsak (pl. a DVDshrink), nem sejtvén, hogy a magamfajtákat pont ezzel riasztják el. Vagy miért nem lehet paraméterezni az ''alaposságot''? Az igénytelenek lezavartathatnák vele negyedóra alatt a cuccot, akinek meg a minőség számít, az rászánna 2-3 pass-t és akár 1,5-2 órát is. Na, én ilyen programot keresek. -
erdoke
titán
válasz
Starsky72 #37 üzenetére
http://members.lycos.co.uk/trebor001/downloads/
Kimaradt a végén az L előtti /.
Egyébként nekem nem megy a letöltés, azt mondja ''Under construction'', pedig kilőttem a tűzfalat. -
Starsky72
addikt
Habi & Hobi
Adok inkább egy linket, ahol még esetleg mást is találtok, hátha szükség van rá:
[L]http://members.lycos.co.uk/trebor001/downloads/[L] -
Czibu
tag
mindenki mást mond, de a doom9hun a legjobbak vannak, és a leírásokkal együtt
én a Pinnancle Instant copy 7-et használom. cce-t sokan ajánlják, lassú, de ebben ez a legjobb! -
Czibu
tag
http://www.doom9.hu/ oldalon vannak leírások!
-
Habi
tag
Ráadásul az én fejemet használod, még összekevernek veled.
-
Czibu
tag
DVDX 1-2 okból jó, de vannak olyan filmek, amiken ez sem segít. Ifoedittel lehet kistrippelni a fölösleges hangokat- feliratokat, ha igy 4,38 alatt van akkor már jó, de ha nagyobb, akkor ujra kell tömöríteni, úgy hogy alacsonabb bitrátára kell tenni. Attól függ milyen szoftverrel csinálod, valaminél látszik, hogy újra lett tömve(pl dvd2one, clonedvd), valaminél észre sem veszed.
-
Male
nagyúr
Találtam én is ingyeneset (DVDFab), ugyhogy inkább majd azt használom > én is jobban szeretek ingyenes programokat használni, mint feltörni, de van amikor nincsen más megoldás. Persze meg is vehetném, de álltalában annyiért adják aprogramokat, hogy nem éri meg megvenni -> pl volt egy Photoshop plugin-em, amit 500 dollárért árultak (plakátkészítő, nagyon jó minőségben lehet vele nagyítani, tényleg a legjobb, amivel találkoztam), nekem meg két plakátot kellett csak csinálnom vele, ennyiért nem volt érdemes megvenni.
-
bear78
csendes tag
Gyerekek anyira bénák vagytok DVD írás űgyében!!!Tul bonyolitjátok az egészet.Egy film lehuzása kb.:12 perc.Ez teljessen olyan mint az eredeti annyi kulivel,hogy egy nyelv és nincs rajta menu.Abba igazat adok,hogy 15 filből egyet nem lehet átírni a kodolások miatt.A megoldás ott van elötetek csak sajno tul lihegitek.Elmondom a dolgot jó pénzért.............!!!!!!!!
-
-
salazol
őstag
-
Male
nagyúr
Én is DVDXCopy-t kezdtem el keresni. Az 1.4.1-hez itt a link: http://download.terminal.hu/dl.php3?id=7015 Még nem próbáltam ki, mert előbb meg akarom keresni a crack-et hozzá, csak nem találom.
-
Habi
tag
Honnan látom, hogy melyik az extra, vagy az elhagyható hangsáv?
-
Habi
tag
Rákerestem Vittorio barátunk instrukciója alapján a DVDXCOPY-ra még éjjel, meg ma reggel egyfolytában. Rengeteg internetes leírást elolvastam hozzá. Ebből kiderül, hogy elvileg tudja a 2 lemezes írást, ami neked segítene. Nekem viszont az a gondom, hogy magát a programot sem a megadott linken nem találtam és a gyártónál sem engedett trial verziót letölteni, meg akarta vetetni. Mi a tippetek?
-
-
Habi
tag
Illetve ....2.5.4.
-
Habi
tag
válasz
Don Vittorio #3 üzenetére
K. Vittorio!
a DVDXCOPY xpress 2.4.1. is ugyanezt tudja? -
neduddki
nagyúr
válasz
Don Vittorio #13 üzenetére
HI!
OPAAAAAAAAAAAAAAAA ejseges elnezesedet kerem!!!!! Bocsnat!!!!!!!!!!!!!! Csak afejet neztem nem a nevet! sajnos ez igen gyakran megzavar!!!! Meg egyszer bocccccccssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!
udv
neduddki -
Warlock_42
senior tag
Hát leginkább 'cucc' 'stuff'-nak lehetne fordítani. Szgépesek adatra használják.
Lehet legál és illegál. Ez azthiszem egyértelmű
Kissé elborultabb formái:
warezolás - (illegál) másolgatás
warezkölök - másolgat össze-vissza, a gépről meg annyit tud, hogy hol a kapcsoló
stb....
Használd a képzeleted! -
Habi
tag
válasz
Warlock_42 #9 üzenetére
Na most kérdezek olyat, amin biztos nevettek: annyit hallok róla, warez így, warez úgy, azt hittem értem, hogy mi az, de most kezdek elbizonytalanodni.
Pontosan mit takar a warez? -
Male
nagyúr
A két DVD-re szedést nem tudja valaki, hogy hogyan lehet megcsinálni?
-
Habi
tag
válasz
Don Vittorio #3 üzenetére
Nero nem tud ilyet?
-
mura81
senior tag
nem nagyon értek hozzá, mert nem szoktam ilyet csinálni, de pl keress rá google-on
vagy klikk a linkre http://www.dvdtodivx.net/
nem próbáltam csak az első szinpatikus találatra ráklikkeltem googlen -
Habi
tag
Sziasztok! Kérdésem lenne: DVD film írásakor melyik kiterjesztéseket lehet lepusztítani úgy, hogy ráférjen a film a 4.7 Gb-re, és a film is egyben maradjon? Egyáltalán: winchesterre kell-e előtte másolni, vagy van más módszer (pl. copy cd, de valamilyen tömörítő programmal?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged