- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Tőzsdére lépés miatt egyezkedik az OpenAI és a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
válasz
adamssss #932 üzenetére
A darus fickó egyszer eltűnt amikor felmentem hozzá, de a monológot még mondta tovább a hangja - egy korábbi mentés megoldotta. Textúra hibák voltak néhol persze, de kb ennyi.
Kicsit droppolt a sivatagban nekem is igen, de nem volt zavaró, 90 helyett kb 40-60 fps-ek voltak és kész.
Minden kérdőjeles helyre elmentem, és lopakodni szoktam a metrokban, tehát nem rohantam végig. Nekem ez kevés volt, de nem akarok spoiler-ezni... -
k-adi
nagyúr
válasz
adamssss #932 üzenetére
nekem is cpy volt megjelenés napján (epic store buli miatt), semmi patch mellé.. teljesítmény sem volt rossz, sima gtx980 bírta simán maxon full hd-ban (persze ha 4k zni akarsz akkor kell a kakaó)
1 animációs bug volt a sivatagban a barlangnál, a társam nem tartott bakot és emiatt nem haladt a küldetés tovább... egy sima checkpoint újratöltés megoldotta azt is (túlságosan előreszaladtam és a az ugró script nem indult el valamiért
)
Én elszöszöltem a helyeken és a vonaton is, de 3-4 nap alatt lenyomtam még így is, szóval szerintem vidd végig így, aztán ha még mindig úgy gondolod akkor később akcióban vedd meg hogy támogasd őket
-
ULPIUS
őstag
válasz
adamssss #928 üzenetére
Én is a cpy-t játszottam végig, aznap leszedtem, ahogy megjelent. Semmi bugom nem volt, egy rosszul betöltött script jeleneten kívűl, továbbá teljesen játszhatóan futott gtx1070+1600X. Visszavettem szépen a grafot, a sivatagban se voltak gondok. A játék iszonyat rövid szerintem és kevés a tartalom az előző részekhez képest, ráadásul a végét leszámítva nem is horror, ne vedd még meg, majd csak ha valami mega akció lesz és dlc-k is.
-
k-adi
nagyúr
válasz
adamssss #925 üzenetére
Ha már eldöntötted, hogy megveszed akkor végülis totál mindegy már, meglátod úgyis.
(( Viszont nem értem miért raktál bele sok időt ha rosszul fut és ez zavar is ))
Valamint, honnan veszed, hogy a patchektől sokkal jobb lesz a teljesítmény ha nincs összehasonlítási alapod?sok itt a kérdés.. áh mindegy.
Amúgy a játék nem hosszú, így ha újra is kell kezdened, "nem akkora gond"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Napelem
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC drón szett +koffer
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera +ISY tartozék készlet
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Asus Rog Zephyrus Gamer laptop gyönyörű állapotban.
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest