Új hozzászólás Aktív témák
-
bokonon
csendes tag
Jó kis sztori volt a napokban az autómmal.
3 hete vettem, kb 1,5 hete jött ki az eredetvizsgáló megsasolni. Demonstrálandó, hogy látott már régi Mercit, szervízállásba nyitotta a motorháztetőt, sőt még azon is túlsikerült is valahogy a zsanért elbarmolnia - lecsukás után igencsak csálén állt a tető. Állította persze, hogy ő nem csinált semmit. OK.
Elvittem egy ismerős lakatoshoz, jelképes összegért szépre visszarakta. Itthon akarom nyitni, hát nem nyílik... Hívom a mestert, olyan nincs hogy nem nyílik - visszavittem, utána 1/2 órát kinlódott rajta 3 ember, amíg nyílott is, és szépen is állt. Annyi becsület volt a lakatosban, hogy ezért az akcióért nem kért semmit.
Nem is lenne annyira érdekes, ha nem kellett volna előtte meg a villamossági szerelőhöz is visszavinni - amit megjavított az jó lett, de közben sikerült egy más dolgot elszúrnia...
Érdekesek ezek a szerelők, a legjobb az embernek tényleg mindent magának csinálni amit lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged