- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topik
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Poor Volta...
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
Perfekt
Pont ebben a színben volt nekem gyerekkoromban.
Ezekben egyébként szerintem még sima izzó van, sötétben én semmit nem tudok róla leolvasni.
Az elektrolumineszcenses világítás szerintem még kapható vagy mostanában vezetik ki. A pár éve vett resin tokos dw5600-asban még az volt.Látványra amúgy a mostani ledes sem sokkal rosszabb, elég jóra megcsinálták azt is. Villogni mondjuk érdekes módon már nem tud riasztáskor.
-
stellaz
veterán
válasz
Dr. Mózes #10 üzenetére
A full metal G-shock nekem is mindennapi használati tárgy. Persze ez könnyebben karcolódik, de attól még G-shock.
Egyébként a G-shock nem csak azért jó, mert kibírja, ha egy autó fog átmenni rajta, hanem mert lehet vinni bátran uszodába, lehet benne focizni, sportolni, szerelni, pakolni, nem gond, ha odverődik valaminek és pluszban rezgés álló is. Nekem némi futástól már elmászott a pontossága a mechanikus Seikomnak, míg némi robogózás és városi bringázás miatt lerázódott róla a rotor.
A G-shock arra készült, hogy felveszed és bármit csinálhatsz benne, nem kell levenned, hogy jaj, meg ne sérüljön. Az enyém kb 33 éve bírja, persze lett már bezel és szíj cserélve rajta, de ebben járok sportolni, kirándulni, autót mosni, lomtalanítani vagy segítek benne autót szerelni.
-
stellaz
veterán
Ez az STS-73 küldetés a Columbiával. Ki hány G-shockot lát? Az egyik űrhajóson lévő dw5600-as fémtokja is kilóg alul.
A fickón ott az STS-79-es embléma, ami az Atlantis űrsikló 17. küldetése volt.
Ez az ISS-en készült
Plusz
-
stellaz
veterán
30 év körkülönbség.... Az 1992-es is fémtokos egyébként, csak a borítás resin rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Battlefield 2042
- Windows 11
- BestBuy ruhás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kuponkunyeráló
- Formula-1 humoros
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest