Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Aktív témák
-
grimmer
csendes tag
Pár hete raktam össze egy gépet alkatrészekből, amit egy népszerű "megbízható" boltból rendeltem leszámítva a videókártyát, amit innen szereztem be használtan. Az első pár órában nem volt gond, raktam rá jogtiszta windowst, friss drivereket, és végre azt hittem élvezhetem az új gép vásárlásának felhőtlen élményét azzal a nyavajás játékkal, ami miatt megvettem. Aztán pár nap után (talán 6-8 óra használatot követően) kaptam egy kék halált. Aztán még egyet, és még egyet, és innentől kezdve teljesen véletlenszerűen 2-3 óránként elszállt vele a gép. MEMORY MANAGEMENT... Mi az isten...
Persze mindjárt a videó kártyára gyanakodtam, de az volt a fura, hogy minimális terhelésnél észleltem a problémát. Lefuttattam az összes létező diagnosztikai tesztet, amit javasolnak a hibaelhárító cikkekben, konstatáltam, hogy a legfrisebb bioszt használom, újraraktam a drivereket, kitakarítottam a registry-t, de a hiba csak nem akart megszűnni, én meg a hajamat téptem, hogy mi van ha egy halom használhatatlan vasra adtam ki ennyi pénzt...
Erre az egyik ilyen cikk sokadik kommentjében láttam ,hogy hiába futott le a Windows memória-diagnosztikai eszköz hiba nélkül (mdsched.exe), volt akinek mégis az oldotta meg a problémáját, hogy kivette az egyik RAM-ot. Nem hittem volna, hogy ez okozza a galibát, mert egy ajátlott típust választottam, de láss csodát, 3 napja nem fagyott ki a gépem, és *kop kop* kék halál mentes vagyok.
Na de most ilyenkor mi a helyzet? Kaptam 5 év garanciát a RAM-ra, de visszavihetem, hogy bocsi srácok, hiába írja a teszt, hogy jó, attól még random időközönként kifagy tőle a gépem?!
Aktív témák
- G.SKILL TridentZ RGB 32GB kit (4x8GB) 3866MHz CL18 F4-3866C18Q-32GTZR !!Samsung b-die!!
- Laptop ramok DDR4 8Gb (10e/db) 16GB (20e/db) 32GB ( 44e/db) modulok 3200Mhz párban is! - garival
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- SK Hynix és Samsung 16GB modulok egyben (1x16GB) 4800Mhz - több db elérhető - akár 32Gb 64GB ram
- G.SKILL TridentZ Royal DDR4 128GB kit (4x32GB) 4000MHz CL18 F4-4000C18Q-128GTRG
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 6 ciklus - 100% akku(MC7X4MG/A) Éjfekete -HUN
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM,256GB SSD,WIN10,TOUCH
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest