-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
polar-x
tag
Sziasztok!
Fényképezőt szeretnék venni,max 60.000Ft van rá. Milyen gépet tudnátok nekem ajánlani az ultrazoom kategóriából? Melyik most a "Best buy"? Azért az ultrazoom kategóriára esett a választás,mert repülőgép fotózáshoz használnám a legtöbbet és nem ártana a nagy zoom átfogás!
Erről mi a véleményetek: Fuji Finepix S4000 [link]
Vagy olympus sp 620uz :[link] -
polar-x
tag
válasz kfjoco #41099 üzenetére
Nos,megnéztem a képeket és nekem úgy tűnik mintha mosná a képeket amolyan festmény effektet idézve! De azért köszi a fáradozásod,rendes vagy,de szerintem nem válaszom a Fuji-t Szerintem kezd eldőlni a verseny és megveszem a Nikon CoolPix L820-t
-
polar-x
tag
Sziasztok! Melyiket vegyem szerintetek?
Nikon COOLPIX L820
Olympus SP 810 UZ
Melyik jobb? -
polar-x
tag
Sziasztok!Szeretnék venni egy ultrazoom gépet. A Canon sx50 hs jó választás?
-
polar-x
tag
Hello! Panasonic Lumix Fz82-ről van már valakinek tapasztalata?
-
polar-x
tag
Üdvözletem!
Tudom hogy amit most kérdek az off,de nem is tudom igazából hol is tudnám feltenni ezt a kérdést.
Hogy lehet egymáshoz hasonlítani egy távcső és egy fényképező nagyítását? Úgy értem hogy pl egy 10x50-es vagy 12x50-es távcsővel a látott kép az fényképezőgépeknél mekkora zoomnak felel meg? 10x? -
polar-x
tag
válasz philoxenia #56373 üzenetére
Szia! Ezek az adott távcső adatai :
Arra lennék kíváncsi hogy amit látok a távcsőben ugyan azt a képet kb mekkora zoomátfogással tudnám elérni fényképezővel,vagyis amit látok az hány szoros zoomnak felel meg fényképezőknél tudom buta kérdés csak kíváncsi vagyok milyen gépet kellene vennem hogy amit látok a nikon csővel azt le is tudjam fotózni egy az egyben...
Modell: Nikon Aculon A211 10x50
Nagyítás: 10x
Objektív átmérő (mm): 50
Látómező szög (valós/szög): 6,5
Látómező szög (virtuális/szög): 59,2
Befogás 1 000 m-nél (m): 114
Fényrekesz (mm): 5,0
Relatív fényesség: 25
Betekintési távolság (mm): 11,8
Közelpont (m): 7
Pupillatávolság szabályozása (mm): 56-72[ Szerkesztve ]
-
polar-x
tag
válasz philoxenia #56380 üzenetére
Szia! Tehát ha veszek egy 24x-es zoomátfogású gépet az tud tele állásban annyit mint a 12x-es nagyítású távcső ugyanazon tárgyat fotózva is mint ha távcsővel nézném?
[ Szerkesztve ]
-
polar-x
tag
Sziasztok ! Szeretnék vásárolni egy Bridge gépet ( tudom hogy jobb a milc vagy a tükrös)Lumix fz300,Fz82 vagy Nikon P900/b700 esetleg canon sx60? A lényeg hogy a lehető legjobb képminőség legyen tele állásban és legyen jó a stabi videózásnál is . Az fz300 "csak" 25-600mm(24x),viszont nem tudom hogy ez mennyivel hátrányosabb mint pl a 20-1200mm (60x) Nincs valakinek esetleg összehasonlító képe hogy ez mennyit is is számít egy képnél? Hogy néz ki adott tárgy 24x és 60x-os telénél?
[ Szerkesztve ]
-
polar-x
tag
válasz scarabaeus #56431 üzenetére
Esetleg ha van itt köztetek FZ300 és Nikon p900 vagy FZ82 tulaj lehetne csinálni valahol egy összehasonlító képet valamiről itt a városban! Találkozni valahol és lőni pár képet. Kinek vannak itt az adott típusokból?
[ Szerkesztve ]
-
polar-x
tag
Sziasztok! Van itt valakinek FZ300 és Nikon P900 amit ki lehetne próbálni élesben és megnézni itt Budapesten valahol egy személyes találka keretében? Media Markt-ban nézegettem már őket,de az csak nem olyan!
-
polar-x
tag
Sziasztok!
Csináltam pár összehasonlító képet a MM-ban 2 géppel, Nikon P900 és Panasonic FZ300. Mind két gép teljes automata módban volt. Tudom nincs értelme az ilyen összehasonlításnak,de kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye....
Nikon
FZ300
Nikon
FZ300
Nikon
FZ300
Nikon max tele
FZ300 max tele
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest