Hirdetés
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen videókártyát?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz curgan #49994 üzenetére
Nyilvan a mikrofon elhelyezkedesetol es karakterisztikajatol fugg, de az xz-2-ben nincs 3.5 jack aljzat, tehat nem lehet belepattintani csak ugy barmikor egy mikrofont, csiliardokert kell venned egy atalakitot mikrofonnal az olympustol, es akkor hasznalhatod azt (vagy igy mar beledughatsz barmilyen 3.5 mikrofont, ha az olympusos valamiert nem megfelelo).
[ Szerkesztve ]
-
ZiD
tag
válasz curgan #49980 üzenetére
Azonban ne feledjük az XZ2 rákfenéjét, a fókusz "belekattogását" a videoba, ezt érdemes azért meghallgatni vásárlás előtt.
Én is XZ2-őt vettem, de szerencsére itt felhívták a figyelmemet erre, engem nem zavar
Szerk: nem tudom, hogy ez XZ1-nél is fent áll-e.
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz curgan #49980 üzenetére
Itt a tablicsku osszehasonlitva a ketto https://pixinfo.com/cikkek/olympus_stylus_xz-2 . En a dontheto kijelzo, a tapis kijelzo, a funkciogomb (az egyikre ugye egybol az ND filter megy, mert ugy kenyelmes) es a fogasa miatt mindenkepp az xz-2-t vennem (szemely szerint az oled kijelzoktol is hanyok, tehat meg egy plusz pont az utodnak), Nem mellesleg az xz-2 meg igen nagy valoszinuseggel garis is (mar ha magyar beszerzesu amit nezel).
-
asdf_
veterán
válasz curgan #49929 üzenetére
Akkor rosszul nezed http://hardverapro.hu/apro/olympus_xz-10_1 Magyar, normalis boltbol szarmazo legyen, es legyen hozza Olympus-os garjegy, arra figyelj.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micro 4/3 Olympus M.ZUIKO DIGITAL 14-42mm f/3.5-5.6 Hibás ! !
- Nikon Z 24-70mm f2.8 Objektív 2024.06.havi Fotoplus Vásárlás és még 2,5 év Magyar Garanciával 24-70
- Sunnylife li-po battery safe bag DJI Air 2 drón akkukhoz (3db) eladó
- Fotográfiai filter eladó - Formatt-Hitech 100mm ND fordított Grad
- Újszerű 'Kood 100mm Light Sunset (graduális) resin szűrő' eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest