-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
Szinte az összes kompakt küzd ezzel a problémával, de szerencsére azért lehet orvosolni Pana LX7-en amúgy pont van markolat szerűség ahol meg lehet fogni, televégről nincs infom, keress rá flickeren hátha tettek fel képet. Elég népszerű gép, szerintem van esély, hogy találj. Nekem a két gép közül az LX7 a szimpatikusabb egyébként de kinek mi. Két évig azt terveztem venni csak aztán több pénzem lett mint amire számítottam de amúgy továbbra is szimpatikus masina.
Vyndree Árukeresőn olvastam ezt a véleményt és azt mondom valahol van benne valami -> "Aki arra kíváncsi, hogy a szomszéd lány hazaér, és leveszi a menseses bugyiját, akkor vegye meg. Egy ilyen csúcs cég, mint a Nikon, fel sem fogom miért gyárt ilyen játékokat, pláne ennyi pénzért, amiért már kap egy D5200-as gépet (ami 10 szer ekkora szenzoros) 18-105 objektívval.... , és még marad is pénz."
[ Szerkesztve ]
Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...
-
Lacy6
senior tag
Szia,
Pár kép RX100-al....nagyon amatőr fotós vagyok, sokszor automatába csak kattintgatok.
Mozgó gyerek vakuval 1
Mozgó gyerek vakuval 2
Robot
Kapu
Kerítés
KutyaNyilván ha jobban értenék hozzá többet is ki lehetne hozni a gépből, de se időm se energiám nincs jelenleg rá.
Neten találni jobb képeket is, lehet nézelődni ott is.
Ha van kérdésed a géppel kapcsolatban szívesen válaszolok rá.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Fűzzük össze a szavakat :)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Synology NAS
- Dolce Gusto
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyaralás topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...