Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amazon Kindle
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Everest / AIDA64 topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz ricsiv92 #54352 üzenetére
A váz ugyanaz, a kitobi változik.
g6x - elektromos zoomos palacsinta kitobival adják
g6k - sima kitobi
g6w - duplakitBici: ja, szerencsére nekem zoom egyáltalán nem kell és mikicsati sem, mivel külön felvett, kevert hangot vágnék mindíg a videókhoz. Viszont a fix nem érintős kijelző tuti zavarna.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
válasz ricsiv92 #54346 üzenetére
Csak annyi a gond, hogy ezek közül nincs mindegyiken miki csati és kihajtható kijelző sajnos. Helyedben én egy g6, gh2-őt fontolnék meg alaposan, bár a gh2-őhöz már csak használtan jutsz hozzá, picivel lassabb az af, nem tud 50fps-t és az igazi tudását csak hekkelve mutatja meg. Cserébe valamivel masszívabb a g6-nál, a dedikált kezelőszerveit én jobban szeretem és multiaszpi szenzor van benne, amit én személy szerint imádok. Értsd: amikor képarányt váltasz nem vesztesz a felbontásból, sőt, pl. 16:9-nél oldalirányban nagyobb látószöget kapsz, ráadásul ha rawban fotózol is abban a képarányban kapod meg a nyers képeket amilyenre beállítottad, ezzel én rengeteg vagdalással eltöltött időt meg szoktam spórolni lightroomban.
Esetleg ha kell a 4k, akkor g7...Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
hito
nagyúr
válasz ricsiv92 #54343 üzenetére
Ha most a videó a fontos, állókép annyira nem, akkor 100eFt alatt érdemes megnézned a Panasonic FZ200-at, Canon SX60-at (ezt 100 alatt csak használtban kapsz).
Kicsit drágábban ott a Panasonic FZ300, ami 24x-es optikai zoom mellett konstans 2.8as rekeszt tud és van 4k videófelvétel (fHD-je viszont csapnivaló, SX60-é szebb). Van fenn egy az apróban 143-ért. 135-ért szerintem el lehet hozni, garis.
Még följebb abszolút ajánlott kategória a Panasonic FZ1000, illetve a Sony RX10.Kisebb gépek, amik jók videóban, kisebb zoom-mal: Panasonic LX7, Sony RX100m2, RX100m3, (m4 ára vicc kategória), Canon nagyszenzoros (1") kompaktok nekem videóban annyira nem jönnek be. Sony, Pana vonal jobb.
Én a helyedben elgondolkoznék még a Pana MILC-eken is: G6, GH2 (legjobb fHD videós elég olcsón), GX7, G7 (ez már drágább és tud 4k-t), GH3 használtan már van 140 körül. Ezekhez kezdésnek tök ok egy 14-42-es kitobi (lehetőleg II-es verzió).
Ebből a kis ajánlóból nyilván kitűnik, hogyha videó, akkor leginkább a Pana a nyerő De Sony is rendben van videóban, Oly, Fuji felejtős.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor