Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen digitális videókamerát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz rumos14 #12751 üzenetére
Ottkar NEm a képminőségről beszél (főleg), hanem az optikai minőségről, amit tudvalevőleg Minolta a legjobb(ak egyike). Persze, a leica se lenne rossz, ha nem pana lenne mögötte, de ezt most hagyjuk, mert ez erőssen szubjektív. A lényeg, forma alapján elitélni a Z-t balgaság, de erőssen. Ha kézbe vennéd, tuti dobnád a panákat, ha CSAK ezen múlna, elhiheted. Mennyivel jobb egy vékony téglát fogdosni, mint egy aránylag ergonómikus tárgyat?
Ami a képminőséget illeti:
nem az én képem
de, én is sokat dobáltam régebben a digitális fényképeim, és a makró totyikba. Másrészt, nyomtattam A4-ben is, és mellékessen, küldtem képeket a panasonic fotó pályázatára, ahol az egyik képet el is vitték a kiállitásukra (mondjuk ez nem kaland, asszem 250 képet raktak ki). Te szerinted, ha olyan sz*r lett volna (kép)minőségileg, kirakják? Tehát, NE külső alapján ítélj, ha emléxel:
ronda, de fíínom!
(és nem mellékessen full manuál, plussz vaku papucs, ami szintén soxor hiányzik a komolyabbnak tekinthető pana gépekről)Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest