- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_tRebroN_
tag
Sziasztok!
Közeljövőben elképzelhető, hogy a konfigomat megdobom egy 480gtx kártyával ami most
gb p35 ds4 MoBo
Q6600 cpu
2 hdd
8800gt
2 x dvd rw
2x2gb ramEzt a konfigot jelenleg egy Chieftec GPS-450AA-101A látja el szuflával elég lesz ez ide?? 8800gt-k terhelésen tudtommal 110w körül vesznek fel 480gtx-ek meg 250w-et ez elég nagy differencia. Másik, hogy írtam hogy intel p35-ös lapom van ami ugye PCI-e 1.1-es 480gtx meg 2.0-ás vagy jobb azon kívül, hogy némileg lassabb lesz mint egy 2.0 ás vagy jobb lapban másféle szopásra kell számítanom?
-
_tRebroN_
tag
válasz vzsryl #10177 üzenetére
Eredetileg ugye Corsair és Enermax-ot gondoltam és írtad, hogy mik az előnyök hátrányok velük. Abból az jött le, hogy az enermax zsír leszámítva 1 szériát. Oszt elhangzott az is, hogy a q6600 és a 480gtx fogyiban az egyik legdurvább kombó, ezért kérdeztem meg, hogy esetleg inkább fontosabb-e, hogy single rail legyen a táp (nekem az üzembiztonság az első nem a tuning) Gondolom az hogy single rail meg, hogy moduláris nem zárja ki egymást hisz a 650-es a data is ilyen vagy nem??
[ Szerkesztve ]
-
_tRebroN_
tag
válasz vzsryl #10180 üzenetére
Csupán segítséget kértem meg feltettem egy kérdést amire kaptam választ amit még emésztenem kell! Közben utána olvasgattam szal akkor ez a 650-es adata amit ajánlottál ez egy ár/teljesítményre elég top tápegység. Szal akkor nagyobbat ebből a szériából fölösleges is venni, mert evvel is bőven eldöcög majd a leendő konfigom ugye??
-
_tRebroN_
tag
Hi!
OCZ ZX Series 850W-os full moduláris tápjáról mit illik tudni??
Norbi
-
_tRebroN_
tag
Köszönöm! Időközben ráleltem [erre a tesztre] ott írják is, hogy Great Wall-os az meg látom hogy nem ajánlott. Az hogy miért nem ajánlott ahhoz megint keresőznöm kéne egy adagot
-
_tRebroN_
tag
válasz mitkov77 #10505 üzenetére
450-es tuti nem elég még 1 db 580-ashoz se, szal mindenképpen kell tápot vennem. (még hozzá full modulárist akarok) AX1200-asról nem nagyon tudok semmit se, plusz új ház kéne hozzá, plusz tök felesleges csak azért hogy legyen, plusz 20k val drágább mint a AX850 és ha az elkövetkező 5-7 évre megint van tápom akkor a 850-es jó vétel és egész kompakt méretű is ahogy nézegettem a teszteket. Egyedüli hátul ütője, hogy ha olyan MoBo-ja van az embernek amin 2db 8-as csati van akkor SLI felejtős, de EVGA lapom kis eséllyel lesz
Mostani 450-es Chieftec-em is már 5 év felett jár. Jelenleg a 2. konfigomat viszi szerintem megszolgálta az árát...Kártya egy GTX 580 DirectCU II lesz két 8 pines csatis áhhh[ Szerkesztve ]
-
_tRebroN_
tag
850-essel nem az a baj, hogy bőven sok hanem, hogy nem fogsz kapni egyébiránt 4-5k huf a difi 750-es meg a 850-es között azon az árszintem ahol mozognak megéri a kis plusz, de 1 kártyás konfignál még a 650 is bőven elég, ahogy én gyűjtögettem az infókat akkor lesz majd érdekes ha pl 5év múlva is meg lesz a táp (ugye 7 év garos a cuccos ha jó helyen veszed) és 2 vagy több vga kártyád lesz a gépben sli-ben vagy CX-ben. Én annó így gondolkodtam a 450-es Chieftec-el és bejött több mint 5 éves és már a 2. konfigomat viszi el hiba nélkül szal én tápegységnél mindenképpen hosszútávon gondolkodnék, amúgy én is AX850-est keresek de sajna nem találni Némethonból hozza nálunk szvsz mindenki és ott sincs
-
_tRebroN_
tag
Corsair AX tulajokat kérdem az normális, hogy a táp terhelésen melegszik mint az állat?? Tolja ki a meleget mint a disznó plusz a táp borítása is igen meleg, felül van elhelyezve a házban ami egy kingwin alu midi tower, ennek ellenére néha meg tudom néha számolni a venti lapátokat olyan lassan forog a venti egy 580 GTX-et hajt. Ötlet?? Vagy ez egyszerűen ilyen?
Norbi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest