- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Billentyűzet gondom van
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Csaba_20_
őstag
válasz
dystopia #1858 üzenetére
Én is azt akarom, hogy te is tudd, hogy nem csak az én csőrömet szúrja az x_o_n féle odamegyek beszólogatok és megsértve érzem magam, de a témához nem szólok hozzá stílus. A tied se sokban áll távol az övétől.
Már korábban is leírtam azt hiszem, hogy nincs közöm az említett nicknevekhez. Ezt a nicknevet használom már egy jó ideje és nem kívánok másikat helyette. Kikérem magamnak, hogy másokhoz hasonlítgassanak, vagy más nevekkel párhuzamban negatív fényben emlegessenek azt a látszatot keltve, mintha az ő véleményükkel megegyezőt közvetítenék, vagy velük azonos személyiség lennék, esetleg pártolnám cselekedetüket.
Mindenki egyedi személyiség én se hasonlítgatlak senkihez, mert biztosan sértve éreznéd magad, pedig lenne kihez. -
Csaba_20_
őstag
válasz
dystopia #886 üzenetére
Azt hiszem nem kell semmilyen PhD ahhoz, hogy valaki megértse, vagy másokat tájékoztasson arról, hogy a Molex egy gyártót jelöl és nem egy csatlakozót. De ezek szerint szerinted kötelező hozzá. Ha kedved tartja, használd továbbra is helytelenül a nevet, csak tudd, hogy egy gyártót degradálsz le vele egyetlen csatlakozóvá.
-
Csaba_20_
őstag
válasz
dystopia #879 üzenetére
Olvass bele az ATX12V szabványba, mielőtt kijelented, hogy én nevezem el periféria csatlakozónak. Valószínűleg én használom helytelenül a Molex nevet, amikor gyártót értek alatta és nem egy csatlakozótípust, és nem te. Egyértelmű...
Azt pedig kikérem magamnak, hogy itt megfingatásról lett volna szó. Nagyon pesszimista ember lehetsz, ha ezt következtetted ki.
Amúgy mi lenne, ha befejeznéd a személyeskedést?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Óvodások homokozója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Politika
- Kutya topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest