Hirdetés
Aktív témák
-
operator10
senior tag
válasz
operator10 #2126 üzenetére
Nekem is mondjatok valamit
-
Csaba_20_
őstag
válasz
operator10 #807 üzenetére
Nem érzem sértve magam. Azt hiszel, amit csak szeretnél. Szabad országban élsz, szabad vagy, szabad akaratodból, szabadon azt csinálsz, amit csak....szabad.
-
Csaba_20_
őstag
válasz
operator10 #799 üzenetére
operator10 írta:
A hardver-ek dokumentációiban meg szintén nemnagyon bízok.Hajalamosak mindenből alaposan ''alá'' mérni, stb.Persze ez alol kivétel a teljesítmény.
Tipikus laikus vélemény. Gondolod olyan dokumentációkat ajánlok, amikben hamis értékek vannak szerintem leírva?Szerinted miért nem azokat a számolgatós oldalakat ajánlottam?
operator10 írta:
Biztos láttatok már ti is Kínai, stb magnót, mini hifit 2000W-os hangszórókkal
Mint már írták előttem, a 2000W-os Hi-Fi-nél oda van írva, hogy PMPO. Ezzel érvelni szintén hozzá nem értésre vall. De ezt írtad is. Viszont azt is írtad, hogy kíváncsi vagy a kérdésedre adott válaszomra. Ezért nem értem, hogy most miért kérdőjelezted meg egyből a helyességét annak, amit írtam. -
oceanearth
őstag
válasz
az a 2000W valoban 2000W csak PMPO-ban, a rendes mertekegyseg az RMS, azt hiszem 20 a valtoszam, vagy 36 most hirtelen nem tudom. tehat ha latsz valami 2000W-os hangfalat, arra vszinu a teljesitmenye van rairva PMPO-ban. ez nemreg jott be a divatba hogy a kinai piacon mdiennt el tudjanak adni eladjak 200W-osnak, holott az csak 20W-os
-
operator10
senior tag
válasz
Fel...
-
Csaba_20_
őstag
válasz
operator10 #797 üzenetére
Hogy mennyit fogyaszt a géped, azt fogyasztásmérővel lehetne megmérni. A processzor fogyasztása a gyártó holnapján található dokumentációban megtalálható. A winchesterek adatlapján szintén fel van tűntetve a fogyasztás, de általában 10 W körül van egy winchester normál üzemi fogyasztása. Videokártya esetén sajnos én nem tudok korrekt fogyasztási értéket mondani.
-
bere
csendes tag
válasz
operator10 #341 üzenetére
Köszi, ez már valami. Csak azért vagyok bizonytalan, mert a táp leírásában és a sematikus rajzán nem szerepel a 4 tűs csati, csak a 8 tűs. Bővebben: link.
De lehet, hogy a tápnak van több alverziója. Hol vetted? -
oceanearth
őstag
válasz
operator10 #332 üzenetére
nem fikáztad, csak úgy jött le a hszedből, de akkor én néztem félre. örülök, hogy nem kezdtünk el flamelni.
-
bere
csendes tag
válasz
operator10 #318 üzenetére
Végigolvastam az egész topikot, a 24->20 átlakító világos, ezt a boltban is mondták. De 8->4 tűs átalakítóról nem írtak, ha van egyáltalán.
A gépleírásodból azt olvastam ki, hogy ASUS A8N-SLI DELUXE alaplapod van, aminek leírása szerint a +12V-os csatlakozója 4 tűs. Erre hogy dugtad rá a 8 tűs csatit?
FSP460-60PFN:
► High efficiency
► Low Ripple & Noise
► Output over voltage protection
► Short circuit protection on all outputs
► Reset table power shut down
► Approved by UL,CSA, TUV, NEMKO, CB & CE
► INTERNAL 8 cm fan
► Dual +12V output (+12V CPU,+12V I/O)
... -
oceanearth
őstag
válasz
operator10 #318 üzenetére
nekem az általad nem ajánlott bluestormom van. az is marha nehéz, atom stabil, tök halk, hőszabályzós ventije van és az is fordítva van fölmatricázva. tehát a te szempontjaid alapján amik nem valami meggyőzőek az én tápom is van olyan jó mint a tied
-
nRu3
addikt
válasz
operator10 #216 üzenetére
elvileg ha a tápbol kijön valami PWRFAN jelzésü vezeték akkor azt kell a lapra csatlakozni hasonló jelzésre , de nem minden tápon van.
-
Csaba_20_
őstag
válasz
operator10 #216 üzenetére
Az alaplapod kézikönyvében le kell legyen írva, hogy hova lehet rádugni ventilátorokat és melyiknél képes érzékelni a fordulatszámot is. A tápegység adatlapján nem találtam utalást arra, hogy lenne kivezetve belőle ventilátor fordulatszámának monitorozására szolgáló csatlakozó. Ez egy 3 érintkezős csatlakozó szokott lenni, amin csak egy sárga és egy fekete vezeték van bekötve. Ezt kell az alaplap érzékelőire dugni, ha van.
-
Csaba_20_
őstag
válasz
operator10 #214 üzenetére
Több dolog is lehetséges. Az igazság, hogy nem emlékszem már végül melyik tápot választottad, de annak a dokumentációjában kellene megnézni, hogy van-e lehetőség monitorozni a ventilátor fordulatszámát. Ha van, akkor meg kell nézni, hogy az alaplapon a megfelelő érzékelőre van-e rádugva. Valószínüleg nincs rá dugva semmi az érzékelőre, vagy nem jóra ezért mutat hibás értéket. De még az is lehet, hogy nem is lehet monitorozni.
-
stol
addikt
válasz
operator10 #167 üzenetére
Jól választottál
Hány kiló a táp tömege? -
operator10
senior tag
válasz
operator10 #142 üzenetére
Megvan az új táp
Jó választásnak bizonyult.Igényes kivitel, kidolgozás, működés, zavarszűrő, stb.Bár a Chieftek sem volt rosz, de ez nagyságrendekkel jobb minőségTényleg csak ajánlani tudom mindenkinek.és persze köszi mindenkinek a segítséget
-
Csaba_20_
őstag
válasz
operator10 #142 üzenetére
Már sokadszorra linkelem be, de ám legyen...
PFC:
Bővebben: link -
stol
addikt
válasz
operator10 #127 üzenetére
1,Forton Source, FSP460-60PFN
Ezt vedd.
Ez nem Blue Storm. -
operator10
senior tag
válasz
operator10 #127 üzenetére
Ja bocs már értem
-
stol
addikt
válasz
operator10 #121 üzenetére
A 460-asban, sokkal több tartalék lakozik valójában, mint az 500-as kékben.
Igényesebb a bele is.
Igaz, 1 8-as venti szellőzteti, de szar házszellőzéssel, mindkettő tud hangos lenni.
Yate Loon venti venti van a 460-asban, ami igen halk.
Nekem is ilyen van a 300-asban.
Nyugodtan vedd meg a 460-ast. -
nRu3
addikt
válasz
operator10 #124 üzenetére
Jól gondolkozol inkább egyszer vedd meg. Bővebben: link
egyébként a 400w és a 500w között kb 4e ft. a különbség
[Szerkesztve] -
operator10
senior tag
válasz
operator10 #123 üzenetére
Nézegetem itt őket, és azon gondolkodom hogy a 400W-os nem lenne esetleg nekem elég?Csak kérdem.Bár valószínű hogy nem mert ha már veszek akkor inkább most nagyobbat mint 1 év múlva mégegyet.Bocs csak hangosan gondolkodtam
-
nRu3
addikt
válasz
operator10 #121 üzenetére
BLUE STORM 500FSP-re szavazok biztos hogy halk mert különben már kidobtam volna.
Bővebben: link
Bővebben: link -
operator10
senior tag
válasz
operator10 #120 üzenetére
Megtörtént a kiválasztás.Két esélyesem maradt bent
1,Forton Source, FSP460-60PFN
2,BLUE STORM 500
A kérdésem az lenne hogy a fentebb írt mostani, és majdani konfighoz melyiket javasolnátok?Kell e eggyáltalán az 500-as?halkabb e mint a 460-as stb?
Magyar teszteket nemnagyon találok, ha tudtok az is jöhet
Köszi -
Csaba_20_
őstag
válasz
operator10 #116 üzenetére
Olvass vissza, hogy mi alapján ajánlottunk tápokat a többieknek és válaszd ki a neked szimpatikusat!
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest