Hirdetés
Aktív témák
-
tonyo90
csendes tag
igen fent van a patch nem tom mi lehet a baj elözö tápnál is a far cry fagyott ki mindig . fehér képernyö ... reset.turok-ot probáltam egy 20 percig de ott nem volt gond minden fullra állitva.
monitor nem lehet gond?Proview 19-inch 986 öskövület lassanesetleg a tápkábeleket mindegy meyliket mire kötöm elvileg a chieftec 450 es rendesen ad minden alkatrésznek áramot nem?
-
Jeti
csendes tag
-
Dyno
veterán
Az az és nem lesznek hülyék mint én hogy képes voltam megvenni a GPS csifit amit utálok de mint a sz...t, hangos és kise használom és még drága is volt én meg hülye szimplán, Vegyék csak az FSP-t nem bánják meg olcsó és az áráért egyszerűen szuper!!!UP az FSP-nek!!!!
húúú, Bocsánatot kérek a kiakadásomért
-
04ahgy
nagyúr
-
JohhnyStyler
csendes tag
-
Mackósajt
senior tag
Nem, nem a profilomban szereplő géphez kell, hanem egy ipari PC-hez, ami egy gázkromatográfba van integrálva. Ez sajnos azt jelenti, hogy a hely nagyon meghatározott, ugyanezek a méretek kellenek.
A profilomban szereplő gépben van egy jó kis 400W-os Chieftech, semmi baja. -
-
Szten Márs
nagyúr
''igazából nemtudom mi a különbség az atx 2.0 és 2.2 között''
Na pont ezért nem kéne ilyeneket írkálnod.....
Az ATX 2.0 (2.01) az tervezési szabvány, elektronikára vonatkozó. Az ATX 2.2 pedig formatervezési szabvány, köze nincs semmilyen elektronikához így tökmindegy a konfig szempontjából.
Aktív témák
Hirdetés
- Figyelem Figyelem! Itt a prémium Olcsó Pénzért! Lian Li LANCOOL 215 White! Ingyé MPL!
- Eladó Chieftec GPA-400S 400W Tápegység
- Seasonic Focus GX 850W - dobozos - hibátlan - eladó!
- Eladó! Artic Bionix szinte új ventilátorok (6 140mm+1 120mm)+NZXT GRID v3 vezérlő
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Samsung Galaxy Note 9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest