Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A BIOS frissítését javasolja a nem bootoló rendszereknél az AMD
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok szakértők. Segítsetek ha tudtok.
Nekem HD3870, C2D E4500 (plussz a tuning), 2 db WD vinyó, 1 db optikai meghajtó alá összekéne hozni egy tápot, mert a jelenlegi nem fogja bírni az új jövevényt (HD3870).
A mostanit bírja. A jelenlegi tápom egy LC-Power itt az infó róla
Na ez nem elég neki, mert egy ágon nyomja csak, az is csak 15A.
Azt mondták a VGA topicjában, hogy min 2x15A-es ágakkal rendelkező táp kellene hozzá, ami legalább 380-420W-os.(én ezt egy kicsit mondjuk sokallom)
Sajnos nekem csak maximum 7K lesz rá, úgyhogy nem tudom mit csináljak, esetleg ajánlhatnátok valami jó tápot, ami olcsó és nem ráz.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 1650W SilverStone DA1650 Gold moduláris tápegység
- Rút Kiskacsa Újra Támad! PHANTEKS Enthoo Evolv ITX Edzett üveg RGB Fehér KECÓ INGYÉ MPL!
- Figyelem Figyelem! Itt a prémium Olcsó Pénzért! Lian Li LANCOOL 215 White! Ingyé MPL!
- Eladó Chieftec GPA-400S 400W Tápegység
- Egyszerű De Nagyszerű Kecó érdekel?! Kolink Stronghold Barricade ATX! INGYEN MPL az árban!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest