Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szellem.

    Topikgazda

    válasz #86564352 #60116 üzenetére

    Kicsit eltérünk a tárgytól! Nem az a lényeg, hogy ki miért akar, vagy nem akar fizetni, meg nem az a lényeg, hogy miből van ingyenes alternatíva!
    Itt én arra akartam kilyukadni, hogy ha az ember áldoz egy 3rd party szoftverre, akkor azt kapja amit vesz!!! Ne akarja átb@szni a usert, ne akarjon tukmálni és ne akarjon mindenáron eladni. Kiszámoltam, ha normál áron vesz az ember egy 3 gépes KIS licencet, akkor az 14775Ft. a kaspersky.hu oldal szerint. Erre még rájön a 10800 Ft. KSC limit nélküli éves díja, meg a PM díja ami: egy évre 5400 Ft.! Akkor ez már így: kerekítve 31000 Ft. egy évre. Akkor mennyi mondjuk a Norton Deluxe: 50 dollár vagy 60 euro 10 eszközre és nem kell már mást megvenned, nem tukmál rád, stb. Nekem ez a bajom!!! Pár éve vettél egy KIS licencet és boldogan elvoltál vele, mert nem kért pénzt másért és nem tukmált.

    Amúgy meg szerintem a magyar oldal ugyan úgy nincs frissítve és szerkesztve mint az USA oldal. Ugyan ez a különbség a kaspersky.hu és kaspersky.com között.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Metapanda P1 Nearlink Gamer Egér : https://hardverapro.hu/apro/elado_metapanda_p1_nearlink_feher_gamer_eger/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák