- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
ludla
őstag
válasz
Edween #25353 üzenetére
Hát van a virusbusternek is van 64-bit változata én használtam Win7 64-bit alatt és jól működött.
-
HZoli87
veterán
válasz
Edween #24827 üzenetére
6.7.2-es magyar verziót telepítettem. (ez volt a magyarból a legújabb) Gyakorlatilag nem működött vele semmi sem, nem buhera Windowst használok, OEM x64, én is meglepődtem, hogy ennyire nem ment, lehet valamivel össze akadt, de már mindegy...
Narxis: én is Your Uninstallert használok, de csak csökkentet módban indult el, mert fagyasztotta a gépet rendesen az Agnitum, de pár újraidítás után helyre állt a rend.
-
-
-
válasz
Edween #20857 üzenetére
Hali!
Most már láttam, kösz. (de meglehetősen lehangoló)
Gorneck23, betyarr, HZoli87
Kösz a HSZ-okat, akkor még ezt a hetet megvárom, hátha valami csoda folytán megjavul az Avira Free frissítése, ha meg nem akkor próbálkozom az AVG-vel. Sajnos nem igazán ismerem, majd holnap vagy valamikor felpakolom, hogy részletesebben is megismerkedjek a kezelésével, beállítási lehetőségeivel.
(4.8-as Avast-ot nem igazán raknám fel, csak az újat ha lenne végleges, CIS-t macerás beállítani, alapbeállítási nem minden usernek felel meg, bár lehet hogy csak az AV részét rakom fel meg pl PC Tools falat, ez talán nem kérdez annyit...)Fire.
-
blattida
nagyúr
válasz
Edween #20574 üzenetére
Két valós idejű védelem egymás mellett valóban nem a legszerencsésebb megoldás, ráadásul a kaspersky nagyon kényes a társaságra, szinte csak magát szereti...
creed30
Kaspersky, Eset, Norton, Panda, stb keresői tökéletesen megfelelnek, az említett mbam, a-squared meg sas pedig mehetnek föl, mert alapból ingyenesek és nincs valósidejű védelmük. -
HZoli87
veterán
válasz
Edween #20496 üzenetére
Persze , csak nem abból kell következtetést levonni , hogy egy teszten 99 % - t ért el az adott program . ( mert ez butaság ) Megjegyzem Kaspersky kevesebbet kapott , de a fórumozók nagy része , biztos "jobb" programnak tartja mint a Mcafee - t ( ez is jó ), persze ez csak az én saját véleményem .
-
blattida
nagyúr
válasz
Edween #20380 üzenetére
Jaa...Nincs érdembeli változás vagy hír. Valószínűleg jogi következménye lesz és alapos vizsgálat, de sokat ne várjunk, az iobit csájna cég, ergo, nehéz lesz őket megfogni, ha beigazolódik. A nem távol keleti felhasználók lehet, hogy bojkottálni fogják őket, de az ottani felhasználókat ez nem fogja zavarni...
-
Daemos
tag
válasz
Edween #19922 üzenetére
Én nem azt kérem/kértem hogy azt mond meg hogy mi hiányzik a rendszerből hanem hogy a Nortonnak mi hiányzik ami miatt nem akarja magát elindítani. Azért írtam ide mert elég sokat szoktam nézegetni az oldalt (még ha nem is szólok hozzá) és láttam egy pár emberkét aki úgy jobban ismeri vagy jártasabb pár védelmi szoftvernél és gondoltam meg említem hogy hátha rájön hogy milyen komponenst hiányol magának.
-
Daemos
tag
válasz
Edween #19919 üzenetére
Látom téged nem a lényeg érdekel....
Csak azt nem értem és nem bírom felfogni hogy pl egy szolgáltatást vagy egy programot amit kivesznek belőle mert az életbe nem fogod használni és ne vegye el a fölösleges erőforrást az miért jelenti azt egyből hogy szét van barmolva a rendszer ?!!!!....
-
etele34
tag
válasz
Edween #19404 üzenetére
Bár én még ilyet nem állítottam be magamnak, de próbáltam utána nézni hogy hol lehet esetleg ezt állítani. Találtam egy útvonalat, de lehet, hogy nem jó ezért ne vedd 100%-nak.
KIS Főablaka/Beállítások/Fenyegetések és kizárások> Kizárások> itt a Beállítások fül: a feljövő ablakban a Kizárási szabályok +Hozzáadás (szerintem) ami Neked kell. Ha ide beírsz bármit azt nem fogja ellenőrizni a Kaspersky. Talán ez a megoldás.
-
-
wwhy
veterán
válasz
Edween #14735 üzenetére
már hogyne lenne, sőt már van 21-es is, nem csak 20-as:
Date: 28.04.2009 - Version: 1.00.21.00 -
válasz
Edween #10932 üzenetére
Az Avira telepítője 32 és 64 bites kevert! Tehát, amikor települ észleli a 64 bites rendszer meglétét, és a driverekből és a rendszerközeli állományokből a 64 bitesek települnek. a GUI és egyébb kiegészítő szolgáltatások az X86-os mappába kerülnek, mivel azok 32 bitesek. Tehát az Avira sem tisztán 64 bites, ahogy például a Kaspersky sem!
Ez a müködést nem befolyásolja. Ugyan azt a teljesítményt nyújtja a 64 bites rendszeren az Avira, mint a 32 bitesen!
-
válasz
Edween #10728 üzenetére
Ismerem ezt a programot! Tulajdonképpen a Vista és Win7 tűzfalát használja, ugyan azokat a beállítási lehetőségeket, csak egyszerüsítve. Tehát olyan ez, mintha különböző beállításokat a registry módosításokkal oldanál meg, de ehelyett van egy program, ami egy garafikus interface segítségével leegyszerűsíti a számodra.
-
-
-
válasz
Edween #10595 üzenetére
Nincs már fent nálam a Win7.
Viszont, ha van fent Vistád, akkor ott a Fokozott Biztonságú tűzfal részben, egyénileg Te is meg tudod csinálni a beépített súgoval. Van egy kiválló súgó a Vistában, ami végigvezet lépésről lépésre. Ha ott megcsináltad, a Win7 esetében ugyan azt kell csinálnod.És ezt nem kötözködésképpen írtam, csak jótanács. Van egy kiválló súgója a Vistának, ami alapján fantasztikusan meg lehet ezeket csinálni.
-
-
-
-
-
-
FefeeX
veterán
válasz
Edween #10465 üzenetére
Nem gondoltam hogy kikapcsolja a tűzfalat... Nem vettem észre. Egyébként egyik gépen V64, másikon meg W7pb32 van fenn...
Ahogy nézem érdemes lenne nem rendszergazda jogosultságokkal használni a gépet?
Eddig is hallottam/olvastam, stb, de nem gondoltam hogy olyan fontos lenne, hiszen igazából nem sok szemetet fogtam még ki...
A táblázat alapján elég csúnyán leszerepelt az ESS...
Egyéb ingyenes alternatívák, ha már itt tartunk? Mi a jó fenét csináljak, ha gyors gépet akarok,de szívni sem szeretnék adott esetben? Első hsz-t ugyan olvastam, de kezdek erősen elbizonytalanodni a dolgok láttán...
Lehet próbát teszek egy comodo+avira cuccra, meg a 90 napos próbára, aztán közben meg hátha lesz új próba lehetőség...
Remélem be is jön majd, és nem nehéz kezelni
(nem mintha nem sikerülnének a dolgok, csak kevés az időm és nem szeretek ilyennel időt tölteni)
-
blattida
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
-
-
bojti1976
csendes tag
válasz
Edween #10295 üzenetére
Aviráék tényleg kicsit belehúzhatnának . Igazság szerint nem nagyon értem az üzletpolitikájukat . Itt egy kitűnő vírusirtó ratyi kezelőfelülettel . Igen ,tényleg nem ez a leglényegesebb egy vírusirtónál , de igenis számít ez is . Egy szebb , modernebb kezelőfelület is a bizalmat erősíti ( lásd Nod) , másrészt az új programoknak már bele kell olvadniuk az új csili-vili operációs rendszerekbe . Hasonló kezelőfelületet 8-10 évvel ezelőtti programok használtak . Másik amit nem nagyon értek , miért nem fordítják le több nyelvre ( többek közt magyarra ) , ezzel a politikával sok lehetséges felhasználót kizárnak . Magyarországon rengeteg a régi PC , így méltán lehetne a Nod ellenfele rendkívül kis rendszerigénye miatt .
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz
Edween #10271 üzenetére
Telepítés után mindig első dolgom ennek a kilövése. Fontos a /nosplash előtt a SPACE leütése! Illetve olvastam olyat is, hogy a /min/nosplash beírása segített a porobléma megoldásában
Az ingyenes Aviránál pedig így kell eltüntetni a frissítésnél felugró reklámablakot: [link]
-
-
válasz
Edween #10166 üzenetére
Dehogyis. Teljesen jól mondtad!!
Csak ha jól tudom, nem tudja eltávolítani a memóriában lévő kértevőt.
Viszont azt meg kell jegyeznem, hogy jó az iskola vagy kolesz hálózati védelme.Nonszensz, hogy ilyen szinten megfertőződik egy gép egy iskolai hálózatban. Azt a rendszergazdát, aki ott dolgozik, simán kirugnám.
-
-
-
-
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Edween #10074 üzenetére
Látom, hogy 4%-os lett a teszt, ezt én elég valószínűtlennek tartom. Az ESS semmiféle kártevőt nem engedett be a gépembe, pedig szoktam veszélyes vizeken evezni. A vírusirtó része egyben a NOD32, a többi meg persze nem olyan jó. És miért ne használjam belőle a legújabb verziót?
Plag: Ha elég az NOD32, akkor milyen tűzfalat használsz? Win tűzfal? Azt hallottam róla, hogy egész jó.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged